(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FIRSAT BU FIRSAT..!

Bu ay indirimli satışlara bir hafta erken başlayan METAL-KOOP, 6 aktif kasa sayesinde müşteri bekle süresini de en aza indirdi.

 EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde kurulu, Metal İşçileri tüketim Kooperatifi’nde (METAL-KOOP), indirimli satışlara başlandığı bildirildi.

METAL-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Müftü Mahallesi Göztepe mevkisindeki METAL-KOOP’ta her ay uyguladıkları indirimli satışları, bu ay bir hafta önceden başlattıklarını söyledi.

METAL-KOOP’un, ürün kalitesi, hijyen ve uygun fiyat politikası ile bölgede ‘denge unsuru olduğunu belirten Özdemir, şöyle dedi:

“Kuruluşundan itibaren müşteri memnuniyetini ön planda tutan METAL-KOOP, her geçen gün büyüyen, bu kapsamda personel sayısını da artırarak istihdama katkı sağlayan bir kuruluştur. Satışa sunulan ürünlerde seçici davrandığımız gibi, halkın alım gücünü göz önünde bulundurarak ücret politikamızı da buna göre belirliyoruz. Bu kapsamda, genellikle her ayın 17.’sinde başlayan ve ay sonuna kadar süren indirimli satışlarımızı bu ay bir hafta geriye çekerek 10 Şubat’tan başlattık. Buna göre, gıda ve temizlik ürünlerine kapsayan toplam 213 üründe çeşitli oranlarda indirime gittik. Tüm müşterilerimizin indirimden yararlanabilmeleri için her hangi bir kart yada benzer madde göstermeleri gerekmiyor. Aktif haldeki 6 adet kasamızda, kısa sürede işlemlerini tamamlayabiliyorlar. Günün içinde saat başlarında Çarşı ile Kepez Mahallesi güzergahlarına da servis araçlarımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz.”

İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN




Bu sayfayı yazdır

11.02.2017 11:45:12

Bu haber 5320 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.960

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri