(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TOPLANTI SONUCU; “CEK-CAK”!

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli İlçesinde, Karadeniz Ereğli Futbol Kulübü (FK) için gerçekleştirilen geniş kapsamlı toplantıdan net bir sonuç çıkmadığı öğrenildi.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı Fatih Yılmaz, Kulübün 3 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurulu öncesi Keleşler Park Otel Salonu’nda düzenlenen toplantı öncesi yaptığı açıklamada, kulübün geçtiğimiz sezon çıktığı TFF 3. Profesyonel Lig’de ortaya koyduğu başarıyı hatırlattı.

Kaymakam Yılmaz, toplantının amacının, bu sezon da takımın hazırlıklarına yönelik ‘varsa’ sıkıntı ve sorunların giderilmesine yönelik istişarede bulunmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“İlçemizin ileri gelen hazırun ve milletvekillerimizle istişare için bir araya geldik. Umarız toplantıdan çok kıymetli, hayırlı sonuçlar almaktır, Amacımız, 3. Lig’e çıkmış olan takımımızın geçen senen gösterdiği başarıyı, aynı şekilde daha ileri hedeflere güvenle başarıyla yürümesini sağlayabilmektir. Bu maksatla, demokratik bir ortam içerisinde tüm katılımcıların fikirlerini almak üzere hayırlı bir sonuç elde etme yönünde gayret sarf edeceğiz.”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’un önceden haberle gecikmeli katıldığı toplantıda, Yeni Parti Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Çetin Yiğit, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Orası Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatif Başkanı Mehmet Azman, Kdz. Ereğli Spor KULÜBÜ Başkanı Recep Yılmaz, İlçedeki esnaf odaları başkanları, Türk Metal Sendikası yetkilisi, bazı muhtarlar, iş dünyasından çok sayıda isim yer aldı.

TOPLANTI SONUCU: “CEK-CAK”!

Toplantının basına kapalı kısmında ise kulübün içinde bulunduğu durum, yeni sezon öncesi yapılması gereken transfer çalışmaları ile mali durum masaya yatırıldı. Bazı iş insanlarının sezon içinde kulübe yapacakları mali yardımları dile getirdiği toplantıdan net bir sonuç çıkmazken, 3 Ağustos’ta gerçekleştirilecek son genel kurulda yönetimde görev alacak herhangi bir isim de belirlenmedi. Bu arada Milletvekilleri Bozkurt ile Kaymakam Yılmaz mali katkının sağlanması için çaba göstereceklerini dile getirdiler.

Gerçekleştirilecek genel kurulda yönetim kurulu oluşturulamaması halinde ise kulüp kayyıma teslim edilecek.




Bu sayfayı yazdır

1.08.2026 13:59:11

Bu haber 1772 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
03.08.2026 11:02:58
Hüseyin Çetin diyor ki;

Bu millete spor değil başka şeyler lazım galiba boşuna uğraşmayın kapatın kulübü gitsin herkes camilere
02.08.2026 11:01:54
Hüseyin Çetin diyor ki;

Çıkmaz çünkü işadamlarının cebinde akrep var



Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 89.968.910

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi








Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KDZ. EREĞLİ TSO SEÇİMLERİ / YENİ PARTİ’YE YENİ ADAY


Devamını oku »

29.09.2026 10:33:43 tarihinde yazıldı
3304 kez okundu

Yavuz SESLİ { EKONOMİDE SESLİ PİYASALAR }
ALTIN NEDEN BU KADAR HAREKETLİ?


Devamını oku »

24.08.2026 09:00:03 tarihinde yazıldı
7270 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
TTK’DA KÖMÜR KAYBI YARIM MİLYON TONU AŞTI!


Devamını oku »

17.08.2026 13:33:04 tarihinde yazıldı
7746 kez okundu

YUTMA GÜÇLÜĞÜ SORUNUNA ENDOSKOPİK ÇÖZÜM


Devamını oku »

17.09.2026 10:55:32 tarihinde yazıldı
4143 kez okundu



(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

HER DALDA BAŞARI!..


Özhanlar Mobilya


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri