(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU AÇIKLAMA ÇOK ÖNEMLİ!

TFF 3. Lig’de mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor’da başarının sürekliliği için ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile fabrika ve firmaların, in insanlarının destek ve katkılarının büyük önem kazandığı bildirildi.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı Fatih Yılmaz başkanlığında oluşturulan Kdz. Ereğli Belediyespor Yeni Sezon Çalışmalarına Destek Komisyonu gerçekleştirdiği toplantının ardından net açıklama yaptı.

Aralarında Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Çetin Yiğit, Kdz. Ereğli ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, TESKOMB Esnaf ve Sanatkarlar 32 Bölge Başkanı ve Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, İMEAK Karadeniz Ereğli Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer, geçtiğimiz sezon yönetime başkanlık yapan İş İnsanı Recep Yılmaz, bazı oda başkanlarının da yer aldığı toplantının ardından yapılan ortak açıklamada, kulübün 2026-2027 sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanabilmesi amacıyla yapılması planlanan iş ve işlemleri değerlendirildiği belirtildi.

KENTİN ÖNEMLİ MARKAZIDIR

Yapılan ortak açıklamada da Kdz. Ereğli Belediyespor’un yalnızca bir spor kulübü olmadığı, ilçenin ortak değeri, gençlerin umudu ve kentin önemli markası olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Bu anlayışla, kulübümüzün hedeflerine ulaşabilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının, başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere ilçemizde faaliyet gösteren fabrika ve firmaların, iş insanlarımızın, esnafımızın ve tüm vatandaşlarımızın destek ve katkılarının büyük önem taşıdığı ifade edilmiştir.

TEK YÜREK TEK SES OLGUSU

İnanıyoruz ki Kdz. Ereğli, geçmişte olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik ruhunu en güçlü şekilde ortaya koyacak; hiçbir ayrım gözetmeksizin tek yürek, tek ses olarak kulübümüzün yanında yer alacaktır. Maddi katkının yanı sıra manevi destek, dayanışma ve ortak sorumluluk bilinciyle hareket edilmesi, takımımızın başarısına giden yolda en büyük güç olacaktır.

HIZLI, PLANLI, KARARLI OLUNACAK

Komisyonumuz, belirlenen hedefler doğrultusunda önümüzdeki günlerde hızlı, planlı ve kararlı bir çalışma süreci yürütecek; destek organizasyonları, iş birliği çalışmaları ve kaynak oluşturulmasına yönelik faaliyetleri aralıksız sürdürecektir. Amacımız, Kdz. Ereğli Belediyespor’u yeni sezona güçlü, sağlam ve sürdürülebilir bir yapı içerisinde hazırlamak; ilçemizi sportif başarılarla en iyi şekilde temsil edecek bir takım oluşturmaktır.

KULABE SAHİP ÇIKMAYA DAVET…

Bu vesileyle tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini, sanayicilerimizi, iş insanlarımızı, esnafımızı ve futbolsever hemşehrilerimizi kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz. Her katkının, küçük ya da büyük demeden, Kdz. Ereğli Belediyespor’un geleceğine yapılmış değerli bir yatırım olduğuna inanıyoruz.
Kulübümüzün başarısının, ilçemizin ortak başarısı olacağı bilinciyle destek veren, emek harcayan ve katkı sunacak herkese şimdiden teşekkür ediyor; yeni sezonun Kdz. Ereğli Belediyespor’a, ilçemize ve tüm spor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

SON GÜN 9 TEMMUZ!

2025/2026 sezonunu, 2. Lige yükselme play-off karşılaşmaları oynama hakkı elde ederek tamamlamasıyla ‘başarılı bulunan Karadeniz Ereğli Belediyesphor’da. Alınan olağanüstü genel kurul kararları. Salt çoğunluğun sağlanamaması ve katılım yetersizliğinden 2 kez ötelenmişti. 30 Haziran’da gerçekleştirilen genel kurulda da beklenen katılım olmayınca mevcut yönetim. Yasal olarak son hakkını da kullanarak 9 Temmuz tarihini vererek genel kurulun yapılacağını duyurmuştu.

İlçedeki Atatürk Kültür Merkezinde saat 17.00’da başlaması kararlaştırılan genel kurulda da beklenen olmazsa kulüp ‘kayyım ataması’ ile karşı karşıya kalacak.

HAKİMİYET; “SAHİP ÇIKIN; YOKSA!!!” DEMİŞTİ!

Bu arada Hakimiyet Yayın Grubu bünyesindeki “www.ereglihakimiyet.com” ve www.ereglihakimiyet.net haber sitelerinde 26 Haziran’da “Sahip Çıkın: Yoksa!!!” başlığı ile yer bulan haber/yorumunda, Karadeniz Ereğli’den seçilen milletvekillerini, ilçedeki Oda, kooperatif, sivil toplum kuruluşu, büyük firmalar ile iş dünyasını kulüp yönetimine isim vererek sahip çıkmaya davet etmişti.

İŞTE O HABER LİNKİ;

https://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=405835




Bu sayfayı yazdır

8.07.2026 00:58:11

Bu haber 569 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)



Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 88.953.624

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi






Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRÇOK KONU BİRİKTİ!


Devamını oku »

18.06.2026 12:03:39 tarihinde yazıldı
3432 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
DEV PROJE ÖDENEK BEKLİYOR AMA HALA ‘TIK’ YOK!


Devamını oku »

4.06.2026 11:39:43 tarihinde yazıldı
4771 kez okundu




(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

KİM, KİMİ YENDİ DERSİNİZ?


Özhanlar Mobilya


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri