(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TAM BİR KEŞMEKEŞ!

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli İlçesinde yaşanan araç park sorununa, bir de hizmetteki aksama eklenince, sürücüler adeta ‘çileden çıkar’ hale geldiler.

Karadeniz Ereğli Belediyesince, araç parkı olarak işletilen ilçe merkezindeki eski terminal alanındaki yeni uygulama nedeniyle hem otopark alanında hem de eski Çetin Apatay Bulvarında uzun kuyruklar oluştuğu gözlendi.

Hakimiyet Yayın Grubu’nu arayan çok sayıda sürücü, giriş yaptıkları otoparktan çıkmak istediklerinde; otopark ödemesini çıkışa göre ayarlanması nedeniyle içeride uzun kuyruk oluştuğunu belirterek, “neredeyse 45 dakikadır çıkış için bekliyorum ancak hala sıra gelmedi. Bu ne sorumsuzluk” diyerek Karadeniz Ereğli belediyesine tepki gösterdiler.

DIŞARIDA DA AYNI SIKINTI!

Otopark alanında yaşanan kuyruk sıkıntısı, paralel olarak otoparka giriş güzergahına da yansıyor.

Otoparka girişteki aksaklık nedeniyle Göztepe Köprüsü istikametinden çarşı istikametine doğru Çetin Apatay Bulvarı’nda da benzer kuyruk oluşuyor.

Bu yönde oluşan kuyruk, aynı zamanda kente trafik akışını da olumsuz yönde etkiliyor.

VATANDAŞ’TAN POSBIYIK’A TEPKİ

Uzun süredir yaşanan olumsuzluk nedeniyle Karadeniz Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık eleştiriliyor.

2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Posbıyık, “eski Terminal alanına Kent Meydanı, zemin altına da yaklaşık 800 araç kapasiteli iki katlı otopark yapma” sözü vermişti. 2024’e gelinene kadar bu konuda bir adım dahi atmayan Belediye başkanı Halil Posbıyık, aynı vaadini yeni dönem seçim sürecinde de vermiş ancak, aradan geçen 2 yıla rağmen Kent Meydanı veya otopark konusunda bir çalışma başlatmamıştı.

Bu durumu yakından takip eden vatandaşlar ve sürücüler, “ne yazık ki Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık verdiği sözleri tutmuyor, yazık!” ifadelerinde bulunuyor.




Bu sayfayı yazdır

20.11.2025 16:48:00

Bu haber 1349 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
21.11.2025 11:05:32
PROF AİLESİ diyor ki;

KADITARLASI,NECATİ ERTAN CADDESİ SAĞLI SOLLU PİSLİK İÇİNDE.TEMİZLİK HAK GETİRE.
21.11.2025 11:01:58
Evo14 diyor ki;

OTOPARK PARA BASIYO,BAŞKAN NE YAAPSIN MEYDANI !!!



Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 86.432.941

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi






Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
ÇALIŞAN GAZETECİLİK!!!


Devamını oku »

11.01.2026 15:38:26 tarihinde yazıldı
4391 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
İNSANLIK SUÇU!..


Devamını oku »

13.01.2026 09:09:27 tarihinde yazıldı
3990 kez okundu


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri