(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMUŞTU

Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) Türkiye birincisi olan İpek Yavuz, memleketi Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Kaymakam Mehmet Yapıcı’yı ziyaret etti.

Başarılı öğrencinin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül ve babası Diş Hekimi Osman Yavuz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Kaymakam Yapıcı, Yavuz’un elde ettiği başarının kendisi ve ailesi açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, “aynı zamanda ilçemiz ve bölgemiz eğitim camiası için de gurur kaynağı olmuştur. İpek'in başarısı, disiplinli çalışmanın ve azmin bir göstergesidir. Bu başarıda emeği geçen ailesini ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum" dedi.

AKGÜL: ÖĞRENCİLERE İLHAM KAYNAĞI OLACAK

Karadeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Akgül de, ilçedeki eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde her alanda olduklarını dile getirirken, “İpek Yavuz Öğrencimizin elde ettiği başarı aynı zamanda gelecek yıllarda diğer öğrencilere de ilham kaynağı olacaktır. Sevgili öğrencimizi can-ı gönülden kutluyor, emeğinde başarısı bulunan öğretmenlerim ile her türlü özveriyi gösteren ailesini tebrik ediyorum” diye konuştu.

BABA YAVUZ’UN GURURU

Aynı zamanda İlçede eşi Nergiz Telli Yavuz ile birlikte Diş Hekimliği görevini sürdüren Osman Yavuz ise başarıda en büyük payın, kızlarının disiplinli çalışmasından kaynaklandığını hatırlatırken, şunları kaydetti:

“Buna öğretmenlerinin de desteği eklenince hedefe ulaşıldı. Kızımız ile gurur duyuyoruz. Karadeniz Ereğlimizde eğitim, öğretim seviyesinin her geçen gün yükseldiğini görmek ve çıtanın en üst noktaya çıkmasında kızımızın da payının bulunduğunu bilmek ayrıca gurur ve mutluluk verici bir durum. Sayın Kaymakamımızın bizi makamında kabul etmesi ile ayrıca onurlandık. Sayın Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz.”

Kaymakam Yapıcı’nın başarısından dolayı hediye takdim ettiği Öğrenci İpek Yavuz ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.

500 TAM PUANLA…

İpek Yavuz, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2 Haziran’da gerçekleştirilen LGS sınavında, 500 tam puan alarak ülke genelinde birincilik başarısı gösteren 352 öğrenci arasında yer almıştı.




Bu sayfayı yazdır

7.07.2024 12:15:42

Bu haber 421 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 78.636.889

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
296 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
445 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri