(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYARI VALİ’DEN GELDİ

(Haber: Orhan Akyüz) -Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanan şehirlerarası ulaşımda sürücülerin daha dikkatli olmaları önerisinde bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Hakimiyet Yayın Grubu Fikri kapan ile Zonguldak Bölge sorumlusu Gazeteci Orhan Akyüz’ün ziyaretinde Akyüz’ün sorusu üzerine yaptığı açıklamada, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı tatil döneminin de aynı tarihlere rast geldiğini hatırlattı.

14 Haziran’da okulların tatile gireceğini, 16 Haziran’da ise Kurban Bayramı’nın başlayacağına dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, şöyle dedi:

“Kamu çalışanları için bayram sonrasındaki iki günlük süre de idari izin kapsamına alındı. Böylelikle perşembe ve cuma günleri de bayram tatiline eklenerek kamu çalışanlarına 9 günlük bir tatil imkanı sağlanmış olundu. Tabi ki öncelikle çocuklarımıza, bütün öğretmenlerimize, eğitim camiamıza iyi tatiller dileyerek söze başlamak istiyorum. Pazar günü Kurban Bayramı’nın tüm Zonguldak’mıza, tüm vatandaşlarımıza, tüm halkımıza, tüm Türkiye’ye, tüm İslam alemine hayırlı olmasını kalben diliyorum.

DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK

Kurban Bayramı öncesinden tüm tedbirleri aldık. Tabii ki bizleri en çok tedirgin eden, bu uzun tatiller… Kurban Bayramımız bir de yaz tatiliyle birleşti, açıkçası endişe ediyoruz.

Bizim tatile gidecek bütün vatandaşlarımızdan, yola çıkacak arkadaşlarımızdan, insanlarımızdan çok dikkatli olmalarını istiyoruz. Eğer yola çıkacaklarsa son güne bırakmadan, yoğunlaşmadan ve yorulmadan planlamalarını ve yola çıkmalarını istiyoruz.

Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da biz bunları, bir hafta önceden ve daha önceden de konuşuyoruz bütün tedbirlerimizi alıyoruz.

Radarlar 7/24 açık!

Tedbirlerimizi aldığımız gibi bütün radarlarımızın 7 gün 24 saat elektronik denetleme sistemleri çalışmış olacak, tedbirlerimizi, denetimlerimizi çok fazla artıracağız, bunları yapmamızın tek sebebi vatandaşlarımızın can güvenliğini, trafik güvenliğini sağlamaktır, kimseyi cezalandırmak ve üzmek amacında değiliz. Vatandaşımızın canını koruyoruz, malını koruyoruz, bunu herkesin bilmesini istiyoruz. Sağlıkla, selametle bayramlarını, bayram tatillerini, yaz tatillerini geçirsinler, bu konuya dikkat çekmek istiyorum.”

BAYRAMLAŞMA CUMA’YA ALINDI

Bu arada Vali Hacıbektaşoğlu, Valiliğin Kurban Bayramı bayramlaşma programının 14 Haziran Cuma günü saat 14.30’da Polisevi’nde gerçekleştirileceğini belirterek,

“Tatile çıkacak arkadaşlarımıza kolaylıklar sağlamak için resmi bayramlaşma programımızı bayram öncesi düzenledik. Çünkü tatile gidecek arkadaşlarımız iki arada bir derede sıkışmasınlar, herkes saatini, işini, gücünü, zamanını ayarlasınlar. Her şeyden endişe ediyoruz, yani işlerini sona bırakmasınlar, acele etmesinler diye… Zaten Bayramlaşmayı camilerde yapıyoruz.”

NOT: Sorulara ilişkin detay haberler, önümüzdeki günlerde www.ereglihakimiyet.com ve www.ereglihakimiyet.net sitelerinde yer bulacak.




Bu sayfayı yazdır

12.06.2024 15:13:27

Bu haber 345 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 78.617.826

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
290 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
439 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri