(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PESTİLCİ’DE EĞLENDİLER

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Pestilci Ortaokulu’nda, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi sonunda “yıl Sonu Şenliği” düzenlendi.

Okul Bahçesinde düzenlenen etkinlik, Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okuması ile başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, burada yaptığı konuşmada, eğitimin sadece akademik başarılarla sınırlı olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

“Yabancı dil öğretiminde Pestilci Ortaokulu ileri derecede yol katetti. Düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikler de öğrencilerin gelişiminde önemli bir rol oynadı. Bu tür etkinlikler, çocuklarımızın kendilerini ifade edebilmeleri ve özgüven kazanmaları açısından büyük önem taşıyor. Pestilci Ortaokulu'nun bu güzel organizasyonunu kutluyorum.”

Okul Müdürü Ömer Alagöz de, bu tür etkinlikler sayesinde okul- aile işbirliğini daha da güçlendirdiklerine değinerek, “aynı zamanda öğrencilerimizin çok yönlü gelişmelerini de desteklemiş oluyoruz. Şenliğimize katkıda bulunan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerine; katılımlarından dolayı da Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Akgül ile okul müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim döneminde başarı gösteren öğrencilere ödüller verilen etkinlikte, okul öğrenci grupları müzik dinletisi sundu, bazı öğrenciler çeşitli şarkıları solo olarak seslendirdi.

Aralarında; Çuval, yumurta, kırkayak, ayakta balon patlatma, penaltı atışı gibi çeşitli oyunlar oynanan etkinlikte, oyunlara bazı okul müdürlerinin de katıldığı görüldü.

Etkinliği izleyen veliler de, yeteneklerini sergileyen öğrencileri alkışlayarak kutladılar.

Aralarında Merih Şuğle Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya, Kdz. Ereğli Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürü Fatih Akyüz ile bazı okul müdürleri ile öğrenci ailelerinin katıldığı etkinlikte davetlilere çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

12.06.2024 13:27:56

Bu haber 1576 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 78.617.826

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
290 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
439 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri