(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MİNİ AKADEMİ’DE BÜYÜK FİNAL!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Mini Akademi Ana Okulunda, “Sanatın Çocukçası” isimli yıl sonu etkinliği ve Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Süleymanlar Mahallesi Çavdarlı Sokak’taki Anaokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Öğretmenlerden Handan Toprak’ın sunumu ile başlayan programda Saygı Duruşunda bulunuldu, öğrencilerden Sare Çakır nezaretinde öğrenciler, işaret dili ile İstiklal Marşı seslendirildi.

Mini Akademi Kurucu Müdürü Vahide Koç, burada yaptığı konuşmada, hazırladıkları programın, okulda eğitim gören çocuklar ile öğretmenlerin ‘kıymetli ürünleri’ olduğunu söyledi.

Programın hazırlanması dolayısıyla “Asistanlar, Doktorlar, Doçentler ve Profesörler” ismini verdikleri sınıfların öğrencilerine teşekkür eden koç, “Aylardır büyük sabırla, küçücük bedenleri ve yürekleriyle bu gösteriyi hazırladılar. Bütün çocuklarımla gurur duyuyor ve onları çok seviyorum” dedi.

Okul öğretmenlerine teşekkürü ile konuşmasına devam eden Kurucu Müdür Koç, şöyle dedi:

Tüm Öğrencilerimi ‘evladı’ gibi değerli bilip, her durumda en doğru yaklaşımla yavrularımın yanlarında oldular. Değerli velilerimize de; her zaman bizlerin yanında olarak en değerlilerinizi geleceğe hazırlamak için çıktığımız yolda bizlere güvenerek, yavrularınızı emanet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Yavrularımın ‘Yaşar Amcası’ canım eşime, her daim yanımda ve bana destek olduğu için çok teşekkür ediyorum.”

PROF.LARA TEBRİK!

Vahide Koç, okuldan mezun olacak olan ve “Profesör” olarak isimlendirilen sınıf öğrencilerini de tebrik ederek, “Yaşamın ilk basamağını çıkarken elinizden tutmak hazların en büyüğüydü. Hepinizi çok özleyeceğiz. Yeni arkadaşlar edinmeye, dünyayı keşfetmeye devam edin Hep mutlu olun. Sizlerle gurur duyuyorum” diye konuştu.

Öğretmenleri eşliğinde sınıf öğrencilerinin çeşitli gösteriler sunduğu program, bu dönem Mini Akademi’den ayrılarak ilk okula başlayacak öğrencilere temsili mezuniyet belgeleri ile madalyaları verildi.

Öğrenci velileri ile ailelerin katıldığı kalabalık davetli topluluğunu yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

10.06.2024 17:11:58

Bu haber 1383 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 77.333.048

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
291 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1918 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4782 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri