(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MUHTARLAR VE KDZ. EREĞLİ İÇİN…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Muhtarlar Derneği Başkan Adayı Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman, “Hepimizin gözbebeği Karadeniz Ereğli’de, tepki gösterilmesi, ses yükseltilmesi, refleks gösterilmesi gereken noktalarda söz veriyoruz; ekibim ve ben yeterince üzerimize düşen sorumluluk neyse alacağız” dedi.

Duman, Ömerli Mahallesindeki Forest Kafe’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yaptığı konuşmada, 27 Haziran’da gerçekleştirilecek Muhtarlar Derneği Genel Kurulu’nda, ekibi ile birlikte çıktığı yolda Muhtarlık mesleğinin saygınlığını artırmak, birlik ve beraberliği en üst seviyede sağlamak amacında olduklarını söyledi.

ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerined göreve seçilen köy ve mahalle muhtarlarını kutlayarak başarı dileğinde bulunan Duman, şöyle dedi:

“Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanlığına adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. Muhtarlık, benim için sadece bir görev değil, bir yaşam biçimi, bir tutku. Mahalle ve köylerimizin sorunlarına çözümler üretmek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hızla yanıt vermek biz muhtarların asli görevidir. Mahalle ve köylerimizde her bir bireyin mutluluğu, huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışmak, benim için olduğu gibi tüm muhtar arkadaşlarımın için de en büyük onurdur. İçinde bulunduğumuz bu güzel şehirde, dayanışma ruhuyla hareket ederek aşamayacağımız engel, çözemeyeceğimiz sorun yoktur. Muhtarlar olarak, aramızdaki dayanışmayı daha da güçlendirecek, mahalle ve köylerimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz.

GÖZBEBEĞİMİZ KDZ. EREĞLİ İÇİN…

Hepimizin gözbebeği Karadeniz Ereğli’de, tepki gösterilmesi, ses yükseltilmesi, refleks gösterilmesi gereken noktalarda söz veriyoruz; ekibim ve ben yeterince üzerimize düşen sorumluluk neyse alacağız. Mülki amirlerimiz, kurum yöneticilerimiz ve siyasi temsilcilerimizle kuracağımız güçlü diyaloglar, mahalle ve köylerimize daha hızlı ve etkili hizmet götürmemizi sağlayacaktır. İletişimin gücüne inanıyorum ve bu güçle, sorunlarımızı daha kısa sürede ve daha etkili bir şekilde çözmeyi hedefliyorum. Ortak akılla, katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ederek, mahalle ve köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışacağız. Kdz. Ereğli'nin her bir köşesinin gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için var gücümüzle çalışacağız. Sizlerin güveniyle, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği olarak büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bu yolculukta sizlerle birlikte olmaktan büyük gurur duyuyorum.

ESKİ BAŞKAN VE YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, destekleriniz için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile derneğimizin kuruluşundan bu yana görev yağan tüm başkan ve yöneticilerimize, mevcut başkanımız Şükrü Kılıç ve yönetimine bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Vefat eden başkan, yönetici ve muhtarlarımızı rahmetle anıyorum. Ayrıca derneğimizin yapılacak kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan diğer muhtar arkadaşımıza da çıktığı yolda başarılar diliyorum.”

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkan Adayı Hasan Duman, alkışlarla tamamladığı konuşmasının ardından, ekip arkadaşları Bağlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yıldız, Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk, Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan, Karakavuz Köyü Muhtarı Bilgin İlik, Danışmentli Köyü Muhtarı Fahrettin Donat ile birlikte toplantıya katılan köy ve mahalle muhtarlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi, tebrikleri kabul etti.




Bu sayfayı yazdır

5.06.2024 16:51:00

Bu haber 543 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 78.617.822

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
290 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
439 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri