(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HARİKA ÇOCUKLARIN ETKİNLİĞİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Nurhan ve Ahmet Orhan Oğuz Anaokulu’nda sergi açılışı gerçekleştirildi.

Okul avlusunda, “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşan Okul Müdürü Emine Erdem, etkinlikteki amaçlarının öğrencilerin Türkçeyi daha iyi kullanmaları ve düşünce dünyalarını geliştirmek olduğunu söyledi.

Önemsedikleri proje ile velilerin de desteğiyle çocuklara birlikte katkı sunduklarını anlatan Erdem, şöyle dedi:

 “Bu tür projelerle öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra kültürel birikimlerini de artırmayı hedefliyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızın bu projesi ile yıl boyunca özveriyle çalışan öğretmenlerime, öğrencilerime ve velilerime teşekkür ediyorum. ‘Dilimizin Zenginlikleri Projesinin, öğrencilerimizin dil becerilerini ve kültürel farkındalıklarını artırmak amacıyla başarılı bir şekilde tamamlanması, okulumuzun eğitim vizyonunun ne denli geniş ve kapsayıcı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu tür projeler ile öğrencilerimizin gelişmesine devam edeceğiz.”

ETKİNLİKTE NELER VARDI?

Nurhan ve Ahmet Orhan Oğuz Anaokulunda öğrencilerin yaptığı eserler, aynı zamanda Türk kültürünü, birikimini ve düşünce dünyasını da yeniden keşfetmelerini sağladı.

Etkileşimli kitap okuma çalışmaları, yazar-çocuk buluşmaları, kültürel ögeler içeren etkinlikler, tematik kelime kartları hazırlama ve kitap tasarlama çalışmaları gibi birçok farklı etkinlik projede yer aldı.

Proje sunum günü kapsamında düzenlenen anne/baba-çocuk kitap tanıtım gününün de yer aldığı etkinlikte çocuklar, hazırladıkları kitapların karakterlerini ya da masal kahramanlarını canlandırarak velileriyle birlikte kukla atölyesi, taş boyama, dokuma atölyesi, mandala atölyesi ve interaktif drama çalışmalarına katıldılar.

Etkinliğe, öğrenci velileri, aileleri ve öğretmenleri katıldı.




Bu sayfayı yazdır

1.06.2024 14:34:13

Bu haber 359 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 78.617.817

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
290 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
439 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri