(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR DİZİ ETKİNLİKLERLE; ZBEÜ...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (ZBEÜ9 bir dizi etkinlikler düzenlendiği bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünün yazılı açıklamalarına göre, ZBEÜ’de Akademik ve İdari Personele Dair Hizmet İçi Eğitim Semineri Başladı

ÜNİVERSİTEMİZ VE KURUM KÜLTÜRÜ

Akademik ve idari personeline yönelik, ZBEÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Zehra Safi Öz’ün sunduğu  “Üniversitemiz ve Kurum Kültürü” başlıklı seminer, ZBEÜ Mühendislik Fakültesi Yeşil Amfi’de gerçekleştirildi. 

Prof. Dr. Öz, konuşmasında, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e teşekkür ederken, Üniversitenin bugünü, kurumsal kimliği, kurum kültürü, kurumsal kalite anlayışı konularıyla birlikte kurumsal aidiyet ve yenilenen, yenileyen üniversite çalışanı olmak ile ilgili kurum içi iletişim konularında bir sunum gerçekleştirdi.

KERAUĞUZ SALONUNDA SEMİNER

Bu arada, ZBEÜ Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda, “Hidroelektrik Rezervuarı’nda Maden Akışının Hidrodinamik Karışımı” başlıklı seminer düzenlendi

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: “Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen üniversitelerinden Georgia University of Technology’de ve Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Araştırmaları Kurumu’nda (U. S. Geological Survey) uzun yıllar çalışmış ve Berkeley Üniversitesinden mezun olan Dr. Paul A. Work “Hydrodynamic Mixing of Mine Runoff in a Hydropower Reservoir” başlıklı bir sempozyum verdi. Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sempozyuma ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Sunumunda akım simülasyonu için kullandığı Delft3D-FM programı ile elde ettiği sonuçların saha verileri ile de çok uyumlu olduğunu ifade eden Dr. Paul A. Work, bu çalışması ile Keswick Rezeruvarı kirlilik kontrolünün sağlanabilmesi ve madenden gelen atıkların çevreye zarar vermemesi için dikkat edilmesi gereken koşulları ortaya koymaya çalıştığını belirtti. Aynı zamanda benzer çalışmaların Türkiye’de de gerçekleştirilebilmesinin mümkün olabileceğini belirten Dr. Work, bununla ilgili geliştirilebilecek bir iş birliğinden de büyük mutluluk duyacağını belirterek sempozyumun düzenlenmesinde katkı sunan, başta ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer olmak üzere tüm yönetici ve akademisyenler ile katılımcı öğrencilere teşekkürlerini sundu.

Büyük katılımın gözlendiği seminer, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in Prof. Dr. Paul A. Work’e teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.

KARADENİZ İNSANI VE TOPLUM BİLİMLERİ

Diğer yandan,  ZBEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezinde ise “Karadeniz İnsan ve Toplum Bilimleri Sempozyumu 2024” yapıldı.

ZBEÜ Rektörü Prof Dr. İsmail Hakkı Özölçer açılış konuşmasında, ZBEÜ’nün bir asırlık tarihi ile öğrencilerin geleceklerine emin adımlarla yürümeleri için yoğun gayret gösterdiğini hatırlattı.

ZBEÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melih Geniş de, Zonguldak’ın, enerji kaynaklarına sahip olduğu için Karadeniz’in stratejik öneme sahip şehri olduğuna dikkat çekti.

ZBEÜ Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından konuklara müzik dinletisi sunulan etkinlikte, Rektör Özölçer, dinletiyi sunan öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.

ZBEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yücel Namal ise dünyada yaşanan hızlı değişim ve dönüşümlerin sosyal bilimler alanında da gerçekleştiğini, özellikle yenilik ve çözüm odaklı yaklaşımların disiplinler arası bir biçimde ele alınarak dile getirdi.




Bu sayfayı yazdır

17.05.2024 12:59:41

Bu haber 346 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 77.329.845

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1917 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4764 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri