(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KURBANLIĞINIZ HAZIR

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla, İlçedeki Subaşı Kasabı’nda da kurbanlık hayvan hazırlıkları tamamlandı.

Subaşı Kasabı İşyerleri ortağı Bayram Başkan, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, bünyelerinde hizmete sundukları et ürünlerinde, kalite, sağlık, hijyen kurallarının her zaman ön planda olduğunu söyledi.

Başkan, gerek bölgeden, gerekse çevre İl ve ilçelerden ‘özenle seçerek’ aldıkları büyük ve küçük baş hayvanları, İlçeye bağlı Süleymanbeyler (Subaşı) Köyü’ndeki tesislerinde beslemeyi sürdürdüklerini anlatarak, şöyle dedi:

KURBANLIKLAR YAZIR

“Her yıl olduğu gibi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde de ağabeyim Yüksel Başkan ile birlikte, köylerimiz ve ve çevre illerde araştırmalarımızı yaptık. Özellikle Bolu ve Çankırı köylerinden getirdiğimiz kurbanlıklarımızı halen tesislerimizde gerektiği şekilde besliyor, bakımlarını yapıyoruz.

Aynı zamanda kurban kesmek isteyen halkımızın taleplerini de değerlendiriyoruz. Satışlarına başladığımız kurbanlıklarımızın talep halendi tesislerimizde; hijyenik ortamda ve dini vecibelere uygun şekilde kesiyoruz. Yine talebe göre hisse paylarını da belirliyor ve ayrı ayrı paketliyoruz.”

KURBANLIKLAR KAÇ LİRA?

Subaşı Kasabı iş yeri ortağı Bayram Başkan, bu yıl, özellikle büyükbaş hayvanlarda “hisse payı” tercihinin fazla olduğuna dikkat çekerek, “Büyükbaş kurbanlıklarımızın satış fiyatları 140 bin lira ile 190 bin lira arasında değişiyor. Hisseli durumda ise kişi başına fiyat 20 bin liradan başlıyor, 25 bin liraya kadar çıkabiliyor. Küçükbaş hayvanlarımızın fiyatları ise 15-17 bin lira arasında değişebiliyor” dedi.

Subaşı Kasabı işyeri ortağı Bayram Başkan, kurbanlık talebinde bulunan vatandaşların; Ereğli İlçe Merkezinde Unpazarı Caddesindeki “Subaşı Kasabı Sucukları Et-Mangal, satış yeri ve Pazaryeri girişindeki Subaşı Kasabı ile Süleymanbeyler Köyü’ndeki tesislere gelebileceklerini sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

13.05.2024 11:37:26

Bu haber 1051 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 77.333.413

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
291 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1918 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4783 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri