(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HALKIN MALINA ZARAR VERİYORLAR!

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Belediyeye ait Kozlu Özel Halk Otobüslerine kimliği belirsiz şahıslar tarafında zarar verildiğini bildirdi.

Dökmeci, Kozlu Şehir Stadyumu kenarında bulunan Kozlu Özel Halk Otobüsleri garajında bulunan hasar görmüş halk otobüsü yanında yaptığı açıklamada, “bu yapılan ne insanlığa, ne vatandaşlığa, ne yurt sevgisine uymaz” dedi.

Göreve seçilmesinin ardından Kozlu halkına daha iyi hizmet sunabilmek, ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla yoğun çaba ve çalışma içine girdiklerini belirten Altuğ, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz gün yaptığımız basın açıklaması sırasında, hurdaya ayrılmak için bırakılmış, ancak kullanılabileceğini söylediğimiz gördüğünüz otobüslerimizi göstermiştik. Ancak basın açıklamamızdan hemen sonra -Bir güruh mu diyelim- ismin ene diyelim; gördüğünüz üzere otobüsün camlarını kırmışlar, aracın içine girerek hasar vermişler. Bizim, sizlere hizmet etmemizin önüne geçmek isteyen bazı gruplar var. Bu gruplar çalışmalarına devam ediyorlar. Biz bunlardan yılmayacağız, hatta üzerlerine gitmeye devam edeceğiz. Bu konuda kolluk kuvvetlerimize güveniyoruz. Bu işleri yapanlar akşamları yataklarında nasıl uyuyorlar inanın anlamıyorum. Çünkü burada zarar verilenlerin tamamı Kozlu halkının vergileriyle alınmış mallar, malzemelerdir. Biz hizmet etmeye çalıştıkça önümüze geçiyorlar. Merak etmeyin, biz yılmayız, korkmayız. Ama bu yapılan ne insanlığa, ne vatandaşlığa, ne yurt sevgisine uymaz.”

Başkan Altuğ, Emniyet birimlerinin olay yeri incelemesinde bulunduklarını ve olayın takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

3.05.2024 15:09:51

Bu haber 371 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.433.491

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
954 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1111 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2121 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri