(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MÜDÜR BOZKAN AĞIRLADI

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Erasmus+KA121 Projesi "WORKING CLOSER, GROWING TOGETHER" kapsamında Zonguldak’a gelen yabancı öğrenci ve öğretmenleri İl Öğretmeevi’nde kabul etti.

TÜRK KAHVESİ İKRAM ETTİ

Hakimiyet Yayın Grubu Zonguldak Bölge sorumlusu Gazeteci Orhan Akyüz’ün edindiği bilgilere göre, Müdür Bozkan, 3 öğretmen ile 5 öğrenci başta olmak üzere okulun idare, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan misafirlerine Türk kahvesi ve tatlı ikramında bulundu

Kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozkan, organizasyonda emeği geçen Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

SERTİFİKALARI İLE HEDİYELERİ TAKDİM EDİLDİ

Burada düzenlenen törenle misafir öğretmen ve öğrencilere sertifikalarının yanı sıra, Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi’nin ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Zonguldak’ı yansıtan çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bu arada İspanyol misafirler de Müdür Bozkan ve kendilerine eşlik edenlerin misafirperverliklerinden memnun kaldıkları Türklerin misafirperverliğini ülkelerinde anlatacaklarını söylediler.

GEZİ VE ZİYARETLERDE BULUNDULAR

15-18 Nisan tarihleri arasında Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü organizasyonunda farklı etkinliklere katılmak üzere İspanya'nın 17 özerk bölgesinden güneydoğusundaki Murcia kentinden gelen 3 öğretmen ile 5 öğrenci, Zonguldak’taki öğrencilerle farklı etkinliklere katılarak kültür paylaşımında bulunmalarının yanı sıra şehirde gezi ve ziyaretler gerçekleştirdiler.

ERASMUS PROGRAMI NEDİR?

Erasmus programı, yükseköğretim kurumlarının birbirleri ile iş birliği yapmalarını teşvik etmeye yönelik 1987’de başlatılan Avrupa Birliği (AB) programıdır. Yükseköğretim kurumlarının birbirleri ile ortak projeler üretip hayata geçirmeleri, kısa süreli öğrenci ve personel değişimi yapabilmeleri için karşılıksız mali destek sağlamaktadır.




Bu sayfayı yazdır

21.04.2024 12:09:36

Bu haber 297 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.204.333

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
516 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
714 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri