(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MATEMATİK’TE CUMHURİYET BİRİNCİ

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde düzenlenen, “8.Sınıflar Zonguldak Çözüyor Matematik Yarışması”nda birinciliği Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu kazandı.

İl Milli eğitim Müdürlüğü koordinesinde Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi’nin İl Genelinde düzenlediği yarışmaya 50 okuldan katıldı. Yarışmada okul halinde Cumhuriyet Ortaokulu birinciliği elde etti.

Yarışmadaki bireysel derecelerde ise Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Erdem Şener Zonguldak beşincisi, Zübeyir Kerem Yıldız ve Eren Doğan ise altıncılığı elde ettiler.

Aynı yarışmada Karadeniz Ereğli Merih Şuğle Ortaokulu Öğrencisi Ela Nehir Erdoğan da bireysel kategoride Zonguldak üçüncülüğü elde etti.

YARIŞMANIN AMACI

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi internet sitesinde habere ilişkin paylaşımda, söz konusu yarışmanın etkinliklere dayalı matematik öğreniminin ve bireysel başarının önemini vurgulamak olduğuna dikkat çekilerek; “öğrencilere zamanı iyi kullanma becerisini kavratmak ve okullar arası iletişimi geliştirmek, ilimizin akademik başarısının artmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlendi” denildi.

AKGÜL’DEN OKUL VE ÖĞRENCİLERE KUTLAMA

Bu arada İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, sosyal hesaplarındaki paylaşımlarında, Yarışmanın birincisi Cumhuriyet Ortaokulu’nu ve dereceye giren Cumhuriyet ve merih Şuğle Ortaokulu Öğrencilerini kutlarken, “yarışmaya katılan tüm okullarımızı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

MÜDÜR KORKMAZ KUTLADI

Diğer yandan, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Kadir Kormaz, başarı elde eden öğrenci ve öğretmenlerini kutladı.

Ödülleri ve başarı belgeleri ile birlikte kendisini ziyaret eden öğrenci ve Matematik öğretmen Mehmet Erdoğanoğlu’nu tebrik eden Müdür Korkmaz, başarıların artarak devamı dileğinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

19.04.2024 11:54:35

Bu haber 412 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.192.276

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
403 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
704 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1919 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri