(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KÜÇÜKLER DEYİP GEÇMEYİN!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesindeki, Gülüç Emin Ayhan Ortaokulunda Ramazan şenlikleri düzenlendi.

Okulun konferans salonundaki etkinlikte konuşan Okul Müdürü Ayşe Akar Elekoğlu, Ramazan ayının, aynı zamanda birlik ve beraberliğin pekiştiği dönemler olduğunu Ramazan eğlencelerinin de öğrencilerin birbirlerine saygı duyma, hoşgörü gösterme değerlerini güçlendirmede önemli rol oynadığını belirterek, şunları kaydetti:

“Ramazan, sabır, dayanıklılık ve şükran gibi değerleri pekiştirmek için bir fırsat sunar. Bu ay boyunca oruç tutarak ve ibadetlerimizi yerine getirerek manevi yönden büyüme fırsatı bulduk.
Ramazan ayı sadece açlık ve susuzluğun hissedildiği bir dönem değil, aynı zamanda manevi arınmanın, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği bir zaman dilimidir. Bu süreçte birbirimize destek olmayı, yardımlaşmayı ve hoşgörüyü ön planda tuttuk. Ancak Ramazan Ayının sona ermesi, bu güzel duyguların da sona ereceği anlamına gelmez. Tam tersine, bu ayın öğretilerini günlük yaşamımıza taşımalı ve hayatımızın her alanında uygulamalıyız. Birbirimize karşı hoşgörülü olmalı, yardımlaşmayı sürdürmeli ve sabrımızı korumalıyız.
Ramazan Ayının sona ermesiyle birlikte bayramın da yaklaştığını hatırlatmak isterim. Bayram, sevdiklerimizle bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, sevgi ve hoşgörünün paylaşıldığı bir zaman dilimidir.
Ramazan ayının bitmesiyle birlikte, öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatında başarılarının devam etmesini dilerim. Bu ayın bize öğrettiği değerleri unutmayarak, daha iyi bir dünya için çalışmaya devam edelim. Herkese mutlu bayramlar dilerim.”

Etkinlik kapsamında öğretmenler rehberliğinde okul öğrencilerinin rol aldığı “Nasreddin Hoca”, “Karagöz ve Hacivat” tiplemeli gösteriler ile “Keloğlan” tiyatro oyunu sahnelendi. Meddah gösterisi de sunulan etkinliklerde ilahiler seslendirildi.

Etkinliği izleyen öğretmen ve velilere, öğrenciler tarafından şeker ve kolonya ikramında bulunulAN etkinlikte, Ramazan aylarını anımsatan mini resim sergisi açıldı.




Bu sayfayı yazdır

7.04.2024 11:47:35

Bu haber 459 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.167.512

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
388 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
691 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1804 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri