(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BELEDİYE ‘BAL GİBİ’ DE İŞ KAPISIDIR!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç beldesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, “Belediye iş kapısı değil diyorlar. Bal gibi de iş kapısı, istihdam kapısıdır” dedi.

Mehmet Göktekin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında, eşi Emine Göktekin ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte beldenin mahallelerinde halk toplantılarını sürdürüyor.

Dün akşam, Bekyeri Mahallesi yakınındaki Arapoğlu Sitesi Toplantı salonunda site sakinleri ile bir araya gelen Göktekin, dağıtımını sürdürdüğü seçim kitapçığındaki projelerini anlatmaya devam etti.

İSTİHDAMA ÇÖZÜM HAZIR

Projeler arasında yer alan “İşsizlik ve İstihdama Çözüm” konusundaki görüşlerini aktaran Göktekin, şunları kaydetti:

“Ülke genelinde olduğu gibi, özellikle gençlerin iş imkanlarının zorlaştığı günümüzde, Belediye Başkanlığına seçildiğim ilk günden itibaren ön görüşmelerini yaklaşık bir yıl önce yaptığım şirketin, Gülüç sınırlarımızda tesis kurması için hazırlıklar yaptım. Bu sayede belde gençlerimize istihdam sağlanmasına ön ayak olacağım. Bunun yanı sıra kadınlarımıza el işi pazarı oluşturacağız, meslek edinme kursları açacağız.

BAL GİBİ DE İŞ KAPISI

Genellikle makamda oturan belediye başkanları, ‘Belediye iş kapısı değil’ diyorlar. Bal gibi de iş kapısı, istihdam kapısıdır. Birincisi, Belediye’de ihtiyaç duyulan şekilde işçi alınıp istihdam sağlayacağı gibi, az önce bahsettiğim gibi; bölgeye gelecek yatırımcıya belediye imkanları dahilinde destek olmak ta insanımıza iş bulmak, istihdam sağlamak anlamına gelir. İşte biz tam da bunu yapacağız.”

Kalabalık vatandaşların sorularını da yanıtlayan CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, Belediyenin kapılarının her an vatandaşa açık olacağını sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

19.03.2024 13:32:48

Bu haber 347 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.154.809

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
377 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
581 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1694 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri