(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MÜFTÜOĞLU PROJELERİNİ AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) eski PM Üyesi Buket Müftüoğlu, memleketi Karadeniz Ereğli’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Müftüoğlu, Zonguldak’ın Ereğli İlçinde CHP İlçe Başkanlığında, aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkan Yardımcısı  Zafer İnanoğlu’na teslim etti.

Ardından partililere hitaben konuşan Müftüoğlu, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü hatırlatarak yaptığı konuşmada, “Güvenilir insan olmak” vurgusu yaptı.

Buket Müftüoğlu, yaşamı boyunca eylem ve söylem içinde olduğuna dikkat çekerek, şöyle dedi:

“İstikrarlı ve güvenilir insan olmak önemli. Alnım ak, başım dik, projelerimi ve neden aday olduğumu paylaşmaya geldim. Hiperaktif bir kişiliğim nedeniyle sıklıkla Ereğli’den ayrıldığım oluyor. Söz veriyorum; Belediye Başkanlığı aday adaylığımda ve adaylaştığımda Karadeniz Ereğli’nin tarihinde gördüğü en düzgün, en liyakatli meclis kadroları ve yönetim kadroları ile eğer her şey çok yolunda giderse bir dönem sonra bırakmayı düşünüyorum. Çok samimiyim, çok ciddiyim.

HERKES EREĞLİ’Yİ KONUŞSUN, KISKANSIN!

2024 yerel seçimleri aynı zamanda CHP’nin iktidara giden yolda önemli bir sınavıdır. Ben bir hikaye yazmak istiyorum. Herkes Ereğli’yi konuşsun istiyorum. Ereğli’yi kıskansın istiyorum. Bugünkü ilçe yönetimimiz bunu yapmaya o kadar uygun insanlarla dolu.

DEDEM, EREĞLİ’NİN KURUCU BELEDİYE BAŞKANIDIR

Dedem Müftüzade Halil Kaptan’ın 1880 yılında Karadeniz Ereğli Belediyesinin kurucu belediye başkanıdır. İşe bak, 100 yıl sonra bir kadın torunu 5 göbek sonra aynı belediyeyi muhteşem bir hikaye yazarak kalkındırmış ve bütün Türkiye Karadeniz Ereğli Belediyensin liyaketli kadrolarını konuşuyor, en büyük hayalim bu.”

PROJELERİNDEN BAZILARI

Konuşmasında, aday gösterilip seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerden de bahseden Müfüoğlu, “Tersanelerde su sporları teknelerinin yapılması, Yaşlı Bakım Merkezi kurulması, deniz suyunun arıtılarak kullanılması, belediyenin mimari projelerinin yarışma ile belirlenmesi, yerel değerlerin turizme açılması ve markalaştırılması, yat limanı kurulması, tarımsal sulama suyu üretim tesisi kurulması, Yapay zeka bilişim Akademisi kurulması, orgaminaral gübre tesisi, Serbest bölge kurulması, balık konservesi fabrikası ve Sanat Danışma Kurulu ile kentin yönetilmesi gibi projelerini sıraladı.

ATA’YI ANDI

CHP Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, Cumhuriyetin kazanımlarından söz ettiği ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü  andığı konuşmasında,  Antıkabir’den topladığı meşe ağacı yapraklarından oluşun tabloyu İlçe örgüt adına İnanoğlu’na hediye etti.

Kalabalık partilinin hazır bulunduğu toplantıda herkes ile tokalaşan Müftüoğlu, 19 Kasım’da İlçede yaşanan felakete ilişkin ise geçmiş olsun dileğinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

5.12.2023 17:55:33

Bu haber 714 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
06.12.2023 09:45:40
Çilek Kentli diyor ki;

Kendisi Ereğli'den çok İstanbul'da yaşamadı mı? Sıklıkla Ereğli'den ayrılmıyor da sık sık Ereğli'ye geliyorum demesi daha doğru olurmuş. Kardeşi Batu Müftüoğlu'nun bile arkasında durmayı İyi Parti'de olan birine halk neden destekte bulunsun? Başarılı olacağı bilinse idi daha önceki dönemlerde Loca arkalarında dururdu.
05.12.2023 18:04:52
Mehmet diyor ki;

Trafik sorunu çözümü yok mu




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 77.329.927

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1917 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4764 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri