(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SU ÜRÜNLERİ'NDEN DESTEK İSTEDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP), Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan iş insanı Muhittin Dikmen, “Madem Belediye başkanı olmak bir hayalim, bu hayalin gerçeğe dönüşmesini istedim. İnsanlara hizmet edilebilecek en üst makamın Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığıdır” dedi.

Dikmen, İlçedeki S.S. Karadeniz Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi’ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, yıllardır dostlarına ve çevresindeki insanlara yardım etmeyi seven birisi olduğunu söyledi.
Ortaya çıkan aday adayları arasında Bozhane’yi temsil eden tek ismin kendisi olduğunu savunan Dikmen, şunları kaydetti:
“Benim derdim; Su Ürünleri Kooperatifi’ne geldim, Murat Toprak ile çay içtim, değil. Ben dostluk yaptığım zaman, dostluk yaptığım insanların dertlerini de kendime sorun ediyorum. Bu, kırk yıldır böyle devam ettiğinden, birçok arkadaşım ve dostum için, siyasetçi olarak da uğraştım. Seviyorum da bu işleri. Hizmet etmeyi seviyorum. İnsanların dertlerini çözmeyi seviyorum. Madem belediye başkanı olmak bir hayalim, bu hayalin gerçeğe dönüşmesini istedim. İnsanlara hizmet edilebilecek en üst nokta Karadeniz Ereğli Belediyesi; ancak bu işler kopuk kopuk olmuyor. Ben aday olursam, en büyük projem insanları birleştirmek olur. Su Ürünleri Kooperatifi ile Belediye’yi, Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Deniz Ticaret Odası’nı bir araya getirmek olur. Bir sıkıntımız varsa bu hepimizin sıkıntısı. Benim balıkçılıkla bir işim olmayabilir; ama balıkçılık yapan arkadaşlarım var. Onlar bir çile yaşarsa ben de üzülüyorum. Dolayısıyla, elbirliği ile bu Ereğli’yi çok güzel yerlere götürebiliriz.

KAVGA ETMEDEN, SIKINTISIZ ŞEKİLDE…

Bu limanın her türlü hakkı Su Ürünleri Kooperatifi’nindir. Su Ürünleri Kooperatifi demek, Murat Toprak demek değil; balıkçılar demektir. Önceliğimiz bu. Burada insanların daha rahat, daha huzurlu, daha kazançlı çalışmalarını temin etmek. Buraya su mu lazım; hiç kavga etmeden sıkıntısız bir şekilde bu sorunun çözülmesi gerekir. Her gelen belediye başkanı her şeyi yapacak. Neye ihtiyacınız varsa halledecek. Bu, bir kıyak değildir. Sizler de balıkçılar olarak bu kente katma değer katıyorsunuz. Sizin tuttuğunuz balıkları yiyoruz. Ben de sizin içinizden bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz olarak belediye başkanlığına talip oldum. Bozhane’nin de benden başka adayı yok zaten; çünkü Bozhane’de benim kadar vakit geçiren, sizlerle benim kadar sohbet eden aday yok.”
Belediye Başkan Adayı Muhittin Dikmen’e, kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden S.S. Karadeniz Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Murat Toprak da başarı dileyerek, “Umarım bu mücadeleden başınız dik biçimde ayrılırsınız. Biz, bu kentin balıkçıları olarak size bu yolda destek vermeye hazırız” diye konuştu.
Ziyaretin ardından balıkçı teknelerini gezerek, balıkçılarla sohbette bulunan CHP Karadeniz Ereğli belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, hatıra fotoğrafları çektirdi.




Bu sayfayı yazdır

18.11.2023 12:07:12

Bu haber 722 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 78.599.629

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
277 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
430 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
772 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri