(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaklaşan yaz ayları ile birlikte ilçenin çeşitli bölgelerindeki dinlence ve eğlence alanlarında çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Posbıyık, beraberinde başkan yardımcıları, daire müdürleri ve ilgili teknik personel ile plaj tesislerine giderek, hazırlıkları denetledi.

Posbıyık, Ereğli Belediyesi Sevgi, Barış Plajı ve Dostluk Mesire Alanı’nda devam eden sezon hazırlıklarını incelemesi sırasında yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Şu anda Kestaneci Mahallesi’ndeki piknik alanımız çok hareketli bir şekilde devam ediyor. Çok yakında 10. Kilometrede deniz kenarındaki piknik alanımızı da elden geçiriyoruz hizmete açılacak. Haziran’ın 16’sında okullarımız kapanıyor, hemen 17’sinde ise plajlarımızı ve Aqua Parkımızı açabilmek için büyük bir hızla çalışma yapıyoruz. Bugün bütün ünitelerle birlikte gezerek kendi alanlarında eksik olan yerleri görsünler ve eksiklikleri gidersinler diye bu geziyi yaptık. Faydalı olduğuna inanıyorum. İnşallah havalar bir an evvel ısınır, bu bölgede hizmet etmeye başlarız.
Pandemi, deprem gibi birçok konu vatandaşlarımızı üzdü, evlere kapattı. Depremde olan vakalar nedeniyle Ereğli halkı elinden geleni yaptı. Yardımlarını ulaştırdı ama orada giden canlarımız nedeniyle yaşadığı üzüntü, insanlarımızı içine kapattı. Acılarımızı içimizden atmamız mümkün değil ama bu yaz insanlarımızı biraz rahatlatmak için Ereğli’ye bir hareket getirmek istiyoruz. Hafta içi, hafta sonları bazen yerel sanatçılarla bazen dışarıdan getireceğimiz genç sanatçılarla başta müzik ve kültürel etkinliklerle Ereğli’de hareketli bir dönem yaşatmak için hazırlık yapıyoruz. Bozhane’de Haşlamanın yanındaki havuzumuz açıldı, şimdi ona kabin yapılıyor. Çocuklarımızın, velilerimizin çok büyük ilgisini çekiyor. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde eski belediye binasının da inşaatına başlanacak. Yine Erdemir Sineması’nın altındaki 6 dönüm yeri bir kafe yapmak üzere ihaleye verdik. Orada da çalışmalar yakında başlıyor. Bütün Ereğli’de belediyemiz hem yaz, hem kış hazırlıklarına devam ediyor.”

 




Bu sayfayı yazdır

24.05.2023 10:32:50

Bu haber 421 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.428

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
559 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri