(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

‘’ÜLKEMİZİ DAHA ÜST SIRALARDA GÖRECEĞİMİZİ ÜMİT EDİYORUM’’

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, “Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması (TIMSS) nihai uygulaması Zonguldak’ta başarıyla tamamlandı” dedi.

Aldoğan, yazılı açıklamasında, Türkiye’nin de üye olduğu Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (IEA) tarafından gerçekleştirilen ve 4 yıllık periyotla yapılan uluslararası bir araştırma olan TIMSS uygulamasının bu yıl Zonguldak’ta 2 okulda gerçekleştirildiğini belirtti

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen uygulamanın koordinasyonunun Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapıldığını anlatan Aldoğan, açıklamasında şunları kaydetti:

“TIMSS 2023 Nihai Uygulaması, 23 Mayıs 2023 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 5. sınıf düzeyinde gerçekleştirildi. 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü ise Ereğli 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf düzeyinde uygulanmıştı. Zonguldak Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nu uygulama günü de ziyaret ederek öğrencilerimize başarılar diledim. Uygulamanın ilimizde başarılı şekilde uygulanmasında emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, okul yöneticisi ve öğrencilerimizi destekleyen velilerimize teşekkür ettim. Zonguldak’taki öğrencilerimizin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerileri değerlendirilmesine yönelik yapılan uygulamayı çevrim içi ortamda öğrencilerimizin kendi okullarında başarılı şekilde gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi hem hazırlık sürecinde hem de uygulama sürecinde desteklemeye devam ettik.

‘ÜLKEMİZİ DAHA ÜST SIRALARDA GÖRECEĞİMİZİ ÜMİT EDİYORUM’

Bakanlığımızın eğitime yaptığı yatırımlarla eğitimde aldığımız mesafeler sayesinde TIMSS 2023 uygulaması sonuçları açıklandığında, ülkemizi daha üst sıralarda göreceğimizi ümit ediyorum. Uygulamaya dahil olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Evlatlarımız geleceğimiz, yarınlarımız, hayallerine giden yolda onları desteklemeye devam edeceğiz.”

ÖĞRENCİLER MAYIN GEMİSİNDE

Öte yandan, Aldoğan, Zonguldak Limanı'na yanaşan TCG Nusret Mayın Gemisi'ni öğrencilerin ziyaret ettiğini bildirdi.

Aldoğan, Nusret Mayın Gemisi'nin, Çanakkale Savaşı sırasında boğaza döşediği mayınlar ile hem savaşın hem de ülkenin kaderine yön verdiğini belirterek, "Düşmanın üstün gücüne ve bütün olumsuzluklara rağmen kazanılan Çanakkale Zaferi’nin en yakın tanıklarından biri olan Nusret Mayın Gemisi’ni öğrencilerimiz tarafından ziyareti, öğrencilerimizin tarihimizi öğrenmesi açısından önem arz ediyor. Çanakkale ruhunun yaşaması ve geleceğe aktarılması için Nusret Mayın Gemisi’nin ilimize gelmesi öğrencilerimize bir fırsat oluşturdu. Zonguldak merkezdeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte Nusret Mayın Gemisi’ni ziyaret ederek gençlerimizin gurur ve heyecanını paylaştım. Çanakkale ruhunu her daim canlı tutacağız" dedi.




Bu sayfayı yazdır

24.05.2023 09:27:04

Bu haber 292 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.105.517

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri