(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İYİ BAŞLADI, KÖTÜ BİTTİ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Karadeniz Ereğli Zafer Men Masterler Futbol Takımı, “5. Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvası”nı ikincilikle tamamladı.

Geçtiğimiz yılı aynı turnuvada şampiyonlukla tamamlayan Ereğlili Veteranlar, bu yıl da Antalya’da düzenlenen turnuvada oynadıkları ilk karşılaşmada Aytaç Demircioğlu'nun attığı golle Viranşehir Veteranları 1-0 yendi.

İKİNCİ MAÇTA FARKLI GALİBİYET

Karşılaşmalara Eski Karadeniz Ereğli belediye Başkanı Murat Sesli kaptanlığında çıkan Karadeniz Ereğli zafer Men Veteranlar, ikinci maçta bu kez farka gitti.

Yalova Masterler ile karşılaşan Ereğli ekibi, Murat Üçpınar, Davut Bakırtaş, Süleyman Çimşir ve Mustafa Demirtaş'ın (2) attığı gollerle sahadan  5-1’lik skorla ayrıldı.

VE FİNALDE!

Grubun son karşılaşmasını Mardin Kızıltepe Veteranlar ile oynayan Ereğlililer, bu karşılaşmada ise beklediklerini bulamayarak sahadan 1-2 yenilgi ile ayrıldı. Ancak, grubu ikincisi olarak yarı finale yükselmeyi başardı.

Yarı final karşılaşmasında yeniden kendini gösteren Karadeniz Ereğli zafer Men ekibi, oynadıkları Kırklareli Masterler'ı  bu kez 3-2 yenmeyi başararak finalist oldu.

HAKEM KARARIYLA YENİK SAYILDI!

Final karşılaşmasında Ankara Masterle ile kıyasıya mücadeleye giren Karadeniz Ereğli ekibi, maçın 2 yarısının 8. Dakikasında çıkan olaylar sonucu, ‘hakem kararıyla’ yenik sayıltı.

Bu sonuçla birlikte Karadeniz Ereğli Zafer Men Veteranlar, “5. Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvası”nı 2. Sırada tamamladı.

KAPTAN TEŞEKKÜR ETTİ

Teakım kaptanı Sesli, turunva sonunda yaptığı açıklamada, iyi maçlar çıkardıklarını belirtirken, ortaya koydukları performans dolayısıyla tüm takım arkadaşlarını kutladığını bildirdi, teşekkürlerini sundu.




Bu sayfayı yazdır

8.05.2024 18:03:09

Bu haber 474 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.458.092

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
1068 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1127 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2330 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri