(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAĞIŞ ORGANİZASYONUNDA YER ALDI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in, üniversitede düzenlenen “Geleneksel Kan Bağışı Kampanyası”na katıldığı bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünün yazılı açıklamasında,şunlar kaydedildi:

“ZBEÜ ile Türk Kızılay Zonguldak Şubesi iş birliğinde Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonuna katılan Rektör Özölçer bağışta bulunanlarla da bir süre sohbet ederek kendilerine teşekkür etti. Kan vermenin önemine değinen Rektör Özölçer, düzenli kan bağışında bulunmanın nice hayatı kurtarabileceği gibi başımıza gelebilecek her türlü kaza ya da afet durumunda da stokta yeterli ünite kan bulunmasının hayati bir önem taşıdığını belirterek herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.”

Diğer yandan, 58 ve 59. Hükümetlerde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı görevinde bulunan Anadolu Mektebi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret etti. Rektör Özölçer’in makamında ağırladığı ziyarette, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Melih Geniş ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yücel Namal da yer aldı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret anısına Özölçer, konuğuna Üniversitede yapılan Devrek Bastonu hediye etti.

BİR ZİYARET DE TOKYO’DAN

Öte yandan, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bir süredir ZBEÜ Matematik Bölümü’nde kısmi zamanlı profesör olarak görev yapan ve KISES-2024 Sempozyumuna davetli konuşmacı olarak Zonguldak’a gelen Prof. Dr. Masahiro Yamamoto’yu makamında ağırladı.

Üniversitenin açıklamasında, şöyle denildi:

“Endüstriyel matematiğin önde gelen isimlerinden biri olup, uzaktan algılama ve tahribatsız değerlendirme alanlarının teorik altyapısını oluşturan, ters problemler teorisi ve kesirli türevler hesabı üzerine çalışmalarıyla bilinen Tokyo Üniversitesi Matematik Enstitüsünden Prof. Dr. Masahiro Yamamoto, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e ziyarette bulundu. Ziyarette ZBEÜ Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Demir, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fikret Gölgeleyen ve Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yusuf Kaya da yer aldı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, Prof. Dr. Masahiro Yamamoto’nun deneyimi ve alana dair geniş bilgi birikimiyle ZBEÜ öğrencileri için büyük bir şans olduğunu dile getirerek hem öğrencilerin tezlerindeki danışmanlığı hem de bölüme ve ZBEÜ’ye yaptığı katkılardan ötürü kendisine teşekkür etti. Prof. Dr. Masahiro Yamamoto ise hem misafirperverliğinden ötürü hem de bu süreçte kendisine sürekli teşvik ve desteklerde bulunması sebebiyle başta ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer olmak üzere tüm yöneticilere teşekkürlerini sundu."




Bu sayfayı yazdır

8.05.2024 15:28:07

Bu haber 262 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.457.352

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
1068 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1127 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2330 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri