(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERDEM’E “TAM NOT”!

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Belediyesince, Uzunmehmet Camisi Avlusunun zemininde kırık mermerlerin yenilenme çalışmaları başlatıldı.

Hakimiyet Yayın Grubu Zonguldak Bölge Sorumlusu Gazeteci Orhan Akyüz’ün edindiği bilgiye göre, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in talimatıyla başlatılan çalışmalar, vatandaşlar tarafından “takdire şayan” olarak değerlendirdi.

Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarından Metin Budak ile Soner Civ,  kentin güzide ibadethanelerinden Uzun Mehmet Camisi’nin avlusunun zeminindeki  kırılan mermerlerin yerine yenilerini titizlikle yerleştirdiklerini söylediler.

“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Camiye ibadet etmeye gelen bazı vatandaşlar da avludaki kırılan mermerlerin yenilenmesi talimatını Başkan Erdem’in verdiğini öğrendiklerini belirterek, şöyle konuştular:

“Başkanımızdan Allah razı olsun, kendilerine müteşekkiriz. Müslümanların kutsalı camimizin eksikliklerini göz ardı etmeyerek gideren başkanımız, inanın ki gönlümüzde taht kurdu, yani bizlerin gönüllerin de yerini aldı. Zaten kendisi hakkında çok güzel söylemlerde bulunulduğuna şahidiz, tekraren kendisine Allah razı olsun diyoruz.”

ÇEVRE DÜZENLEMESİ HIZ KAZANDI

Bu arada Zonguldak Belediye Başkanlığı’na Tahsin Erdem’in seçilmesinin ardından kentteki çevre düzenlemelerinin hız kazandığı, hummalı çalışmanın gözlemlendiği görüldü.

ÇAY OCAĞINDA POĞAÇA İKRAMI

Diğer yandan Başkan Erdem’in, bir pastaneden aldığı poğaçalar ile birlikte tek başına önceki gün sabah saatlerinde şehir merkezindeki Zonguldak Belediye Başkanlığı binasına yakınlarındaki bir iş merkezinin çevresindeki çay ocağına giderek vatandaşlarla ikramda bulunduğu, sohbet ettiği öğrenildi.

Başkan Erdem’i tavrını şaşkınlıkla izleyen ve beğenilerini dile getiren vatandaşlar hatıra fotoğrafları çektirdi.

Başkan Erdem, gün içinde ise yalnız olarak gezdiği Gazipaşa caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, sorunları dinledi.

UZUNMEHMET CAMİSİ VE PARKI

Edinilen bilgiye göre, özel olarak tasarlanmış, benzeri Karadeniz sahilinde bulunmayan 70 metre yüksekliğinde 4 minareli 22 kubbeden oluşan, 6 bin kişinin aynı anda ibadet yapabildiği, 250 araç kapasiteli otoparkı bulunan, açık ve kapalı özel şadırvanları içinde barındıran, 6 bin metrekare açık oturma ve acil durumlarda toplanma alanı bulunan, şehrin silüetini değiştiren ve çevresinde çocuklar için oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, egzersiz aletleri, basketbol sahası, kaykay pisti bulunduran Uzun Mehmet Camisi ve Parkı, ayrıca denize uzanan bir seyir terasıyla Zonguldak'ın güzelliklerini izleme imkanı sunmaktadır.




Bu sayfayı yazdır

27.04.2024 14:47:16

Bu haber 596 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.283.954

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
680 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
939 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2064 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri