(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZEBÜ’DE 23 NİSAN…

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Anaokulunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendiği bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Etkinliğe Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fatma Günaydın, akademisyenler, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliğin açılışında konuşan anaokulu birim sorumlusu Öğretim Görevlisi Yasemin Cengiz Demir, Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan’ın önemine değinerek, çocukları mili ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmeye özen gösterdiklerini dile getirip anaokulu birimine verdikleri desteklerinden dolayı ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e teşekkürlerini sundu.
Demir’in konuşmasının ardından kürsüye çıkan ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bugünün dünyada eşi bulunmayan bir bayram olduğunu ifade ederek, çocuklarımızın geleceğin teminatı olduğunu ve onlara sağlıklı bir eğitim ortamı sunmanın üniversite olarak en büyük görevleri arasında olduğunu dile getirdi.
Açılış konuşmalarının sonrasında anaokulu bahçesindeki stantları gezen Rektör Özölçer, çocuklarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Bununla beraber 23 Nisan etkinliği kapsamında çocuklar aileleriyle ve anaokulu personeli eşliğinde de resim ve yüz boyama faaliyetleri yaparak keyifli anlar yaşadı."

Önlük Giyip Hasta Tedavi Ettiler

Diğer yandan, ZBEÜ Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret eden minikler, Pedodonti Ana Bilim Dalı Kliniğinde beyaz önlük giyerek hastaları muayene ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.




Bu sayfayı yazdır

25.04.2024 14:44:56

Bu haber 189 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.215.388

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
629 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
719 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2033 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri