(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KUTLADILAR, PROJELERİNİ ANLATTILAR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı, İlçedeki Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi Kurulu üyeleri ziyarette bulundu.

ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, ziyarette yaptığı konuşmada, 6. kez belediye başkanı seçilmesi dolayısıyla Posbıyık’ı kutlayarak başarılı çalışmalar diledi. Gönüllü ERMED olarak topluma yönelik gerçekleştirilmek istenen etkinlikle ilgili belediyenin desteğine ihtiyaç olduğunu söyledi.

ERMED Yönetim Kurulu Sekreteri Sabriye Aşır ise ön hazırlıklarını yaptığı ve ERMED’in önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı etkinlikle ilgili Başkan Posbıyık’a kısa bilgilendirmede bulundu.

Posbıyık da, belediyenin imkanları ölçüsünde sosyal- kültürel projelere destek verdiğini hatırlattı ve belediyenin toplumsal projelere açık olduğunu ifade etti.

Yerel konuların da sohbet olarak görüşüldüğü ziyarette Posbıyık, Ereğli’nin öncelikli ve en büyük sorununun Alaplı-Ereğli sınırı ile Hastane Kavşağı arasındaki güzergahta yapılması planlanan çevre yolu olduğunu belirterek, “Biz de belediyeye terk edilecek olan Kepez yolunda ve mahalle aralarındaki yollara iyileştirmeler yapacağız, trafik sorununa çare olacağız” dedi.

Posbıyık’a kutlama adına çiçek takdim edilen ziyarette: ERMED Yönetim Kurulu Mahil sekreteri Aykut Ateş, Denetim Kurulu Üyeleri Arzu Günaydın Tekin ve Fahrettin Özaydın da hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

22.04.2024 17:05:06

Bu haber 192 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.207.209

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
518 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
715 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri