(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DURAL’DAN ÇAĞLAYAN’A YANIT!

(Haber: Fikri kapan) - Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural,  Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem’in, AK Partili Belediye Başkanı Ömer Selim Alan döneminden kalan belediyeye ait borçları halkımıza şeffaf ve açık bir şekilde bildirdi.

Dural, AK Parti İl Başkanı Mustafa çağlayan’ın eleştiriye yönelik açıklamasına karşı yaptığı yazılı açıklamada, asılan borç pankartının Belediye Başkanımız Erdem’in misyon olarak belirlediği şeffaf belediyeciliğin gereği olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

“Bunun halkımız tarafından bilinmesinde ne gibi zarar vardır. Siz bunun neyinden rahatsız oldunuz? Geldiğimiz noktada bu borç gerçek bir borçtur ve bu borcu bilmeye halkımızın hakkı vardır.  Görevi başında olan Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem’in  bu borcu bahane ederek , halkımıza vermiş olduğu söz ve taahhütleri yerine getirmemesi gibi bir durum asla söz konusu olamaz.”

SİZ NE GİBİ ÇALIŞMA YAPTINIZ?

Dural, AK parti döneminde söz konusu borçlanmaya karşı bir önlem alınmadığını da ileri sürdüğü açıklamasına şöyle devam etti:

“Peki siz, Belediyenin sizin tarafınızdan yönetildiği dönemde borçların katlanmaması ve katlanarak devam etmemesi için ne gibi bir çalışma yaptınız? Nasıl bir önlem aldınız?

Zonguldak Belediyesinin borçlarının önemli bir kısmını oluşturan kalemin kamu idaresi tarafından ödenmesi hususunda birlikte hareket etmeye var mısınız? İktidar sahibi olarak eğer varız diyorsanız Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak sonuna kadar sizin destekçiniz olacağımıza söz veriyoruz. Zonguldak’a bahar gelmiştir. Zonguldak bundan böyle Erdemli Belediyecilik ile yönetilecektir. Halkımızın içi rahat olsun.”




Bu sayfayı yazdır

21.04.2024 11:25:42

Bu haber 350 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.203.877

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
516 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
714 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri