(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİTİME 2 HAFTA KALA RAHATLADI

(Haber: Orhan Akyüz) - Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C grubunda mücadele eden Çelikellilerspor, sahasında İTÜ’yü 73-71 yenerek bir üst tura çıkmayı garantileyip play-off oynamaya hak kazandı.

Zonguldak’ın sarı lacivertli ekibi, ligin ilk yarısında 66-62 yendikleri İTÜ ile Zonguldak Site Spor Salonu’nda yaptığı maçtan da 73-71 galibiyetle ayrılarak dişli rakibini sahadan eli boş göndermeyi başardı.

PERİYOTLAR

Çelikellilerspor, rakibine karşı 1. periyodu 19-15 skorla kaybetti, 2. periyodu ise 41-37 kazanarak ilk yarıyı önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan sarı lacivertli ekip 3. periyodu 57-49 ve 4. periyotu da 73-71 kazanarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

BİR AVUÇ TARAFTAR DESTEĞİYLE

Çelikellilerspor, oyuncuların aileleri ve yakınları olmak üzere az sayıda taraftar desteğiyle rakibini zorlanarak da olsa kıl payı skorla yenmeyi başardı.

MAÇTAN İZLENİMLER

Emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın Çelikellilersporlu oyuncularının, rakibi İTÜ karşısında bireysel hatalardan dolayı ecel terleri döktükleri gözlemlendi.

Zaman zaman tutuk oynadıkları maçta bariz hatalarla rakip oyunculara neredeyse galibiyeti hediye etme noktasına gelen ev sahibi oyuncuları, az sayıda taraftarlarına saç baş yoldurdular.

Ev sahibi oyuncularının özellikle ribauntlarda ve 2 sayı atışlarında rakiplerine nazaran yoksun oldukları apaçık görüldü.

ALİ APAYDIN GALİBİYETE DAMGASINI VURDU

Çelikelliler Spor Kulübü’nün oyuncularından Ali Apaydın’ın neredeyse kusursuz oynadığı ve bireysel başarılarıyla isabetli 3 ve 2 sayılık atışlarının yanı sıra rakiplerine markaj yapmasının taraftarlarınca alkışlandığı, bu oyuncunun galibiyette de büyük rol oynadığı gözlerden kaçmadı.

Bu arada bir üst tura çıkmayı garantileyip play-off oynamaya hak kazanan Çelikelliler Spor Kulübü’nün oyuncularının, kendilerine çeki düzen vererek toparlanmaları gerektiği dikkat çekti.

ONLAR DA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİLER

Çelikelliler Spor Kulübü’ne destek olmak amacıyla maçı kamuoyu tarafından tanınan sevilen iş insanı Mehmet Apaydın,  araştırmacı gazeteci Orhan Akyüz, CHP Zonguldak Belediye Meclisi Üyesi Erdoğan Dilek, esnaf Rüstem Cengiz, kentin tanınan simalarından Hüseyin Sağkan birlikte izlediler.

POLİSİN GEÇ GELMESİYLE MAÇ 18 DAKİKA GEÇ BAŞLADI

Bu arada maçın oynanacağı salona görevli polislerin geç geldiği, bu nedenle karşılaşmaya 19 dakika geç başlanmasından dolayı seyirciler tepki gösterdiler.

İKİNCİ YARIYA DA AMBULANS OLMAYINCA GEÇ BAŞLANDI

Maçın ikinci yarısında da salonda sağlıkçıların görülmemesi ve dışarıda ambulansın bulunmaması nedeniyle hakemler maçı oynatmadı.

Bir süre sonra sağlıkçıların ve ambulansın gelmesiyle maça 21 dakika geç başlanmasına seyirciler söylemleriyle tepki gösterdiler.

KALAN MAÇLARI

Önümüzdek İhafta TÜSAŞ Spor ile yine vinde oynayacak olan Çelikellilerspor ligin son maçını ise Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor deplasmanında tamamlayacak.

6 TAKIM FİNAL GRUBU’NA ÇIKACAK

Fikstürde 33 takım 6 gruba ayrılıyor. Statüye göre her gruptan ilk 4 takım yükselecek, iki play off turundan sonra 6 takım Final Grubu’na çıkacak. Final Grubu’nda her takım turnuva için belirlenecek ilde birbirleriyle 2’şer kez karşılaşacak.




Bu sayfayı yazdır

18.04.2024 18:22:47

Bu haber 253 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.664

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri