(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MİNİKLERLE HOŞ SOHBET

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in, İbni Sina Kampüsüne ziyarette bulunduğu bildirildi.

Üniversitenin Basın yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Rektör Özölçer’in, ziyaretinde Üniversite Hastanesi’nde yapılan çalışmaları yerinde incelediği belirtildi.

İncelemeler sırasında ayakta tedavi gören hastalarla da bir süre sohbet eden Rektör Özölçer, hastaların ve akademik ile idari personelin geçmiş bayramlarını tebrik ettiği anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi: “Hastaneden ayrılarak ZBEÜ Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret eden Rektör Özölçer, burada bir araya geldiği akademik ve idari kadronun geçmiş bayramlarını tebrik etti. ZBEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Baran Can Sağlam, dekan yardımcıları ile akademik ve idari kadronun katıldığı bayramlaşmanın son bulmasının ardından Rektör Özölçer, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret edip incelemelerde bulundu. Son olarak Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Anaokuluna geçen Rektör Özölçer, öğretmenlerle bir süre sohbet edip miniklerle vakit geçirdikten sonra ziyaretini sonlandırdı.”

AÇIK’TAN ÖZÖLÇER’E ZİYARET

Diğer yandan, Rektör Özölçer’i, ZBEÜ eski mezunlarından iş insanı Murat Açık ile eşi Birsen Açık ziyarette bulundu.

Açık ailesini makamında ağırlayan Özölçer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Özölçer’in güncel konular üzerinde sohbette bulunduğu konukları da gösterdiği misafirperverlik dolayısıyla Rektör Özölçer’e teşekkür ettiler.




Bu sayfayı yazdır

16.04.2024 15:28:06

Bu haber 238 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.162.747

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
384 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
689 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1702 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri