(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SOLUĞU KÖYLERDE ALDI!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen Kenan Gündoğdu, bayram ziyaretlerine köylerde devam ettiğini bildirdi.

Gündoğdu, sosyal hesaplarındaki paylaşımlarında yaptığı açıklamalarda, birinci gün önce partisi CHP’de, ardından Ereğli Belediyesinde, daha sonra ise Kaymakamlığın düzenlediği protokol bayramlaşmasına katıldığını belirterek, şunları kaydetti:

ANACIĞINI DA MUTLU ETTİ!

“Kaymakamlık protokol ve halk kaynaşması tamamladıktan sonra kendi evimde çocuklarıma ve torunlarıma bir saat ayırabildim. Daha sonra anacığımın elini öperek hayır duasını aldım ve baba evinde dört kuşağı birleştirdim. Anacığım torunlarının çocukları ile mutlu oldu.

SONRASI YALI BOYU...

Sonra ver elini yalı boyu köyleri… Soğanlı Yörük’ten başlayarak Üçköy, Ballıca, Cemaller'den sonra Terzi Köyü’nde noktayı koyduk. Hem bayramlaştık, hem sorunları dinledik görev süremiz içinde elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bizlere ev sahibi olarak kucak açan muhtarlarımıza ayrı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

İKİNCİ GÜN KÖYLER EDEVAM

CHP İl Genel Meclis Üyesi Kenan Gündoğdu, Bayramın ikinci günü de köy ziyaretlerini sürdürdüğüne yer verdiği açıklamasında, “Bayramı ikinci günü yine Ören Mahallesinden başlayarak Soğanlı Yörük, Toyfanlı, Yeşilköy, Sarıkaya ve son olarak da Özcan Başol dostumun orada noktayı koyduk. Her gittiğimiz yerlerde vatandaşların gözleri gülüyor umutlar yeşermeye başladı. Güzel günler bize doğru geliyor” dedi.




Bu sayfayı yazdır

12.04.2024 14:31:14

Bu haber 1630 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
14.04.2024 22:06:39
fıkrı oguz tekin diyor ki;

İnsan bizide ziyaret eder kardeşim hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.243.308

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
647 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
916 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2043 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri