(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İFTARLAR TAMAMLANDI

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesi’nce, Ramazan Ayı dolayısıyla Sahil Bandındaki Belediye tesislerinde kurulan iftar çadırında başlatılan iftarların sonuncusu dün akşam gerçekleştirildi.

Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, oğlu Tuğberk, kızı Tuğba ve torunları Tuva ve Duhan’la birlikte katıldığı iftarda vatandaşlarla selamlaştı.

Posbıyık, burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayı boyunca birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Mübarek kutsal ayımızın son gününe geldik. Mezarlık da mevlit okutacağız, sonrasında bayramı karşılayacağız. Ben şimdiden bayramınızı şimdiden kutluyorum. Allah hep güzel günlere bizleri götürsün. Hepinize sağlık sıhhat versin. Bir aydır beraberiz. Hocalarımızın nezaretinde bir aydır beraber dua ediyoruz, beraber iftarımızı açtık. Allah hepinizden razı olsun. Eğer bir hatamız olduysa ekibimizle birlikte affınızı diliyoruz. Buradan bir kez daha sesleniyorum. İhtiyacı olanlar lütfen Kdz. Ereğli Belediyesi’ne başvursunlar. Gerekli desteği her zaman vereceğiz. Sizlerle beraber olmak çok güzeldi. 1 aylık iftar sofralarımızda birlikte güzel günler geçirdik. Bundan sonrada birlik ve beraberliğimiz devam edecek.
Bu akşam iftar yemeğimiz Özdemir Boru Profil Fevzi Özdemir tarafından karşılandı. Kendisinden Allah razı olsun. Allah kesesine bol bereket versin. Ereğli’ye her konuda yardım eden Fevzi Özdemir bu jestini de yaptı, çok teşekkür ediyoruz.”

Başkan Posbıyık’ın görevli belediye personeline ve görevli hocalara teşekkür ettiği ifade edilen açıklamada; Ramazan ayı boyunca iftar çadırında 60 bin kişilik, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine de 50 bin kişilik yemek ulaştırdığı, 1500 aileye gıda kolisi desteğinde bulunulduğu hatırlatıldı.




Bu sayfayı yazdır

9.04.2024 12:15:24

Bu haber 333 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.245.647

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
648 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
916 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2043 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri