(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KADİR GECEMİZİ KUTLUYORUZ

Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajları yayınlanıyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili saffet Bozkurt, sosyal hesabındaki mesagında, "bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecemizi tebrik ediyor, Rabbimden bizleri bu mübarek günlerin hürmetine; rahmetine, mağfiretine, affına, ikramına, bereketine nail eylemesini niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

POSBIYIK'IN MESAJI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, mesajında şunları kaydetti:

“11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan, rahmet ve bereketin hakim olduğu, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştiği Kadir Gecesi'ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve yaklaşan bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Duaların kabul olduğu bu özel gecede; toplumumuzda sevgi, saygı ve hoşgörünün daha da artarak birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.

Tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, bu mübarek gecenin, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Halkımızı bu akşam Ofis yolu üzeri belediye tesislerinde yapacağımız Kadir Gecesi programına davet ediyorum.”

REKTÖR ÖZÖLÇER’İN MESAJI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in Kadir Gecesi mesajı şöyle:

“Her ânı rahmet, her günü bereket olan Ramazan ayımızın sonuna doğru eriştiğimiz Kadir Gecesi’nin huzuru ve şükrü içerisindeyiz. Bu gece; kalplerimizin her zamankinden daha fazla manevi duygularla dolup taşacağı, merhamet ve mağfiret pınarlarının bir sel gibi semalardan akacağı kutlu zaman dilimidir. Bu vakitte af ve tövbe kapılarının ardına kadar açık olduğu bizlere bildirilmişken, bu kutsal gecenin kıymetini bilerek tan yeri ağarana kadar edeceğimiz dualar ve yapacağımız ibadetlerle gönül dünyamızın müşerref olmasını ümit ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, ‘bin aydan daha hayırlı bir gece’ sözüyle müjdelenen, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirildiği Kadir Gecemizi kutluyor; bayramın müjdecisi bu mübarek gecenin aziz ülkemiz, necip milletimiz ve tüm İslâm âlemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Karadeniz Ereğli Pazarcılar ve tekel Bayileri Odası Başkanı İsa Yurtkuran da yayınladığı mesajla Kadir Gecesi’ni kutladığını belirtti.




Bu sayfayı yazdır

5.04.2024 12:25:18

Bu haber 150 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.213.521

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
527 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
718 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2031 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri