(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEDEF 2029!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski belediye Başkanı Murat sesli, 31 mart mahalli İdareler Genel Seçimlerinde ortaya çıkan sonuçta halkın iradeseni saygılı olduklarını bildirdi.

Sesli, Sosyal hesabındaki paylaşımında, seçim sürecinde birlikte çalıştığı belediye meclis üyesi adayları ve gönüllüler ile kendilerine oy verenlere teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“İlk günden son güne kadar projelerimizi anlatıp, mahalle mahalle, kapı kapı gezerek sıkmadık el bırakmadan gecemizi gündüzümüze katarak fedakarca çalıştık. Sahada elimizden gelen gayreti ekibimizle beraber gösterdik. Öncelikle bize güvenen ve bize destek olan tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ederim. 

Çok güzel bir seçim süreci yürüttük, bu süreçte canla başla çalışan İYİ Parti teşkilatına, belediye meclis üyesi adaylarımıza ve bizimle birlikte yol yürüyen tüm gönüllülerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. 

Karadeniz Ereğli halkının iradesinin üstünde hiç bir irade yoktur. Halkımızın kararını saygıyla karşılıyorum. Bana verdikleri mesajı da aldım, kabul ediyorum. 

Seçim sonucu ne olursa olsun, kazanan her zaman Ereğli olsun isterim. Bölgemizde göreve seçilen tüm belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerini, il genel meclis üyelerini ve tüm muhtarlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. 

Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimden Allah razı olsun. Bizim yolumuz belli.

Karadeniz Ereğli’nin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye, çıktığımız bu yolda küsmeden yorulmadan yürümeye devam edeceğiz. Biz yine birlikte olacağız. Hedef 2029.

Sevgiyle kalın, hoşça kalın.”




Bu sayfayı yazdır

2.04.2024 10:11:27

Bu haber 546 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.04.2024 11:13:57
Turgay Gürbüz diyor ki;

Ben şahsım adına söylüyorum seninle ve kurduğun ekiple yürümekten yol almaktan onur duydum.Herzaman da yol yürürüm senin gibi bir Lider görmedim ben ALLAH’IN izniyle 2029’da BAŞARACAĞIZ Murat Sesli Başkanım ayrıca şuda buraya not olsun Dün, bugün ve yarın herzaman yanında olacağım sen benim Liderimsin 🇹🇷




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.197.658

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
411 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
708 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2022 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri