(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SEZER: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Ereğli belediyesince geride kalan 25 yılda yapılması gereken birçok yatırım yapılmadığını ileri sürdü.

Sezer, Ören Mahallesindeki düğün salonunda düzenlenen iftarda bir araya geldiği maden işçilerine hitaben yaptığı konuşmada, kendisinin de 7 çocuklu bir ailenin ‘madenci çocuğu’ olduğunu belirtti.

Madenci bir babanın evladı olarak madenciliği iyi bildiğini savunan Sezer, şunları kaydetti:

“Sizler gibi bu şehirde yaşayan ikamet eden biri olarak, bu şehirde büyüyecek evlatlarımıza yarınlar bırakmak için sizlerden destek istiyorum. Ben 30 yıldır İnşaat Mühendisliği yapıyorum. Birçoğunuzun yakınlarıyla mutlaka iş yapmışlığım vardır. Ereğli’yi sizler gibi çok iyi biliyorum. Sorunlarını burada yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum. Ereğli’nin trafik, otopark gibi temel sorunları var. Ayrıca sosyal alanlar bakımından çok eksiğimiz var. Projelerimizi öyle kataloglarda kalacak şekilde hazırlamadık. Yapılabilirliğine bakarak hazırladık. Sayın vekilimiz Saffet Bozkurt’un yaptığı işler ortada. 9 ay gibi kısa bir sürede Ereğli’mize birçok yatırım getirdi. Bizlerde devlet desteğini de yanımıza alarak projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.”

100 PROJEYE SÖYLEDİKLERİ

İbrahim Sözer, isim vermeden İYİ parti Belediye Başkan Adayı Murat Selli’nin “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Proje” söylemine atıfta bulunarak,“100’lerce proje hazırlamadık. Bunu yapmak ne bütçeye yeter ne de 5 yıla sığar. Bizlerin hazırladığı projeler Ereğli’nin ihtiyaçlarını giderecek doğrultuda modern yapılabilir projeler. Devletin desteğini yanımıza alarak yapacağız” diye konuştu.

KAYBEDİLEN YILLARIN TELAFİSİ İÇİN…

Ereğli Belediye Başkanı halil Posbıyık’ın dönemini kastederek, konuşmasını sürdüren Sezer, şöyle dedi:

“20-25 yıldır Belediye tarafından birçok yatım yapılması gerekirken yapılmadı. Son 5 yılda yapılması gereken mevcut işlerin bile aksatıldığı bir dönem olduğu. Ereğli’nin artık hizmetten yoksun bırakılma lüksü yok. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalarımız ve hayata geçireceğimiz projeler ile kaybedilen yılları çok çalışarak hızla telafi edeceğiz. Bu anlamda, iftara katılan madencilerimize teşekkür ediyorum, kazasız, belasız günler geçirmelerini diliyorum. 31 Mart seçimlerinde madencilerimizden destek bekliyorum."
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu’nun da yerel seçimlerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunduğu iftar programına; GMİS Genel Sekreteri Yener Aslanboğa, GMİS Armutçuk Şube Başkanı  Şanver Turan, Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi Müdür Yardımcısı Tuğrul Toprakçı, GMİS İs yeri temsilcileri ile maden işçileri katıldı.




Bu sayfayı yazdır

30.03.2024 13:02:19

Bu haber 193 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.193.326

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
405 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
705 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1920 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri