(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇARŞI PAZARYERİNİ GEZDİLER

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, çarşı merkezi ve pazaryerindeki esnaflara ziyaretlerde bulundu.

Posbıyık’ın basın grubundan yapılan yazılı açıklamaya göre, eşi Kadın Gücü Koopretifi Başkanı Neriman Posbıyık, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve eşleriyle beraber seçim

Çarşı ve Pazaryeri esnafını ziyaret eden Başkan Posbıyık vatandaşlarla sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Başkan Posbıyık daha sonra Pazaryeri’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet toplantısında bir araya geldi, duygusal anlar yaşadı.

ÇOCUKLUĞUMUZ PAZARYERİNDE GEÇTİ

“Pazaryerine geldiğim zaman duygulanıyorum” diyen Başkan Posbıyık şunları söyledi: “Benim de hayatımın büyük bir bölümü buralarda geçti. Çocukluk çağlarımda bizim de dükkanımız vardı. Aynı zamanda burada açık pazar vardı. Çocukluğum burada geçti. Sizin aranızdan geldim. Tabi ki birtakım sıkıntılar problemler. Rahmetli annem babam beni okutmak için büyük sıkıntı çektiğini biliyorum. Allah razı olsun. Hiç unutamadığım hatıralarım var. 

Şimdi sünnet törenlerimizde bisiklet dağıtıyoruz çocuklarımız için. Biz bisiklet alamazdık.  Bisiklet tamir yerinde çalışırdım, 15-20 dakika bisiklete binmeme izin verirlerdi. Çok mutlu olurdum. Burada kasaplarından, sebzecilere, manifaturacılara çok büyük anılırım var.

BEN HEP O  AYNI HALİL POSBIYIK’IM

Ben hep aynı Halil Posbıyık’ım, rütbe aldıkça mütevazi olmaya çalıştım.   Dostluklarımı hiç kaybetmedim. Aynı şartlardan geçtiğim için hep mütevazi olmaya çalıştım. Çok hatıralarım var.  Çay içerdik. Dondurma alırdık. Satış yapardık.  Adaylığımızı tekrar koyduk. Bu konuda mecbur hissettim kendimi çünkü kentte kargaşa olacağını hissettim. 2014-2019 yılında yaşadığımız sıkıntılar ortada. Ben desteğinizi bekliyorum. Ereğli için desteğinizi bekliyorum.”




Bu sayfayı yazdır

29.03.2024 10:06:06

Bu haber 392 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.147.839

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
369 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
576 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1588 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri