(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AKIL VE ZEKALARI YARIŞTI!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, okul öğrencileri arasında, “Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası” düzenlendi.

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı İlçe Milli eğitim Müdürlüğünce düzenlenen turnuvaya, öncesinde okullarından düzenlenen yarışmada derece yapan İlçe genelindeki ilk okullardan 107 öğrenci, ortaokullardan ise 49 öğrenci katılmaya hak kazandı.

Karadeniz Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonunda düzenlenen 2 günlük turnuvada, öğrenciler, çeşitli zeka oyunları ile yarışmada yer aldılar.

Organizasyon Sorumluluğunu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şenol Karaarslan’ın yaptığı 2 günlük turnuvada öğrencilere yiyecek ve içecekler ise İlçedeki Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Karadeniz Ereğli Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hazırlanarak ücretsiz dağıtıldı.

10 ÖĞRENCİ BİRİNCİ OLDU

23 Öğretmenin hakemlik görevi üstlendiği Turnuva, aynı zamanda karekod uygulaması ile tüm okullarda ve veliler tarafından takip edilebildi.

Turnuva sonunda; İlkokullardan Equilbri O kategorisinde Zeynep Erdoğan (İzmirlioğlu İ.O.), Q-Bitz kategorisinde Erva Koyuncu (Ereğliİ.O.), Pentago Kategorisinde Yiğit Mete Zeren (Ereğli İ.O.), Küre Kategorisinde Ertan Aksu (Ereğli İ.O.) ve Mangala Kategorisinde Hiranur Kertlez (Kayabaşı Alemdar İ.O.) turunva birincisi oldular.

Ortaokul öğrencilerinin yarışmalarında ise Kulami kategorisinde Furkan Bakır (Merih Şuğle O.O),  Reversi kategorisinde Arda Yüksel (Cumhuriyet O.O.), Küre Kategorisinde Mustafa Emir Ünlü (Merih Şuğle O.O.), Mangala kategorisinde Ali Emin Cebeci (Nurdan-Ahmet Orhan Oğuz O.O.) ile Pentago kategorisinde de Emir Ege Pişkin (Atatürk O.O.), birincimik kürsüsüne çıkan öğrenciler oldular.

ESNAF KEFALET’TEN HEDİYE ÇEKLERİ

Dereceye giren öğrencilere madalya, başarı belgesi ve Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifince temin edilen hediye çekinden oluşan ödülleri; İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Oktay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Gül ve bazı okul müdürleri tarafından verildi.

AKGÜL KUTLADI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akgül, ödül töreninde yaptığı konuşmada, söz konusu turnuvaya yönelik okullarda büyük emek ve gayretli çalışmalar olduğuna dikkat çekerek, “bu çalışmalara katkıda bulunan okul yönetimlerini, öğretmenleri ve velileri tebrik ediyorum. Katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Dereceye giren öğrencilerimize, ileriki günlerde gerçekleşecek olan İl Turnuvasında başarılar diliyorum. Ayrıca, turnuvamıza desteklerinden dolayı sayın Azman nezdinde Kooperatif Yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

ÖNCE İL SONRA TÜRKİYE

İlçedeki okullarda yıl içinde gerçekleştirilen “Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası”nda birincilik elde eden öğrenciler, tarihi ileriki günlerde belirlenecek olan İl Turnuvasında yarışacaklar.

İl Yarışmasında da derece yapan öğrenciler Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacaklar.




Bu sayfayı yazdır

28.03.2024 16:10:57

Bu haber 320 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.138.431

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
358 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
567 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1482 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri