(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜNDOĞDU KÖY KÖY...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclis Üyesi Adayı Kenan Gündoğdu, “Milletimizin Efendisi köylümün bundan yaklaşık 30 yıl önceki aldığı hizmete bakın günümüzdeki uygulamalara bakınız” dedi.

Gündoğdu, beraberinde CHP’den geçen dönem Milletvekili Aday Adayı olan Noyan Keskin ve bazı partililerle, Kaptaş bölgesindeki Kurtlar ve Topallı köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Buralarda yaptığı konuşmalarda, geçmiş dönemlerde yaptığı İl Genel Meclis Üyeliği sırasında köylere yapılan yatırımlardaki katkı ve desteklerinden bahseden Gündoğdu, üzerinde “Vali Sami Seçkin Ssokağı” yazısını görmesinin ardından şunları kaydetti:

“Evet görev yaptığı 13 Mart 1995-11 Ocak1999 yıllarında benin köyüm Ören dahil ilçemizde, Ören Köyü, Üç Köy, Topallı köyümüz olmak üzere kilit parke yapılması için pilot köy seçildiler. Bu köylerin köy içi yollarının tamamı kilit parke yapıldı ama nasıl yapıldı biliyormusunuz? parke ve parkenin yapımının tamamı Özel İdare imkanları tarafından tamamlandı. Evet Milletimizin Efendisi köylümün bundan yaklaşık 30 yıl önceki aldığı hizmete bakın günümüzdeki uygulamalara bakınız.  Yine söylüyorum; bazı uygulamaların yanlış, İllerde Özel idare, bir yerel yönetim biçimidir, Belediyeler de yerel yönetim biçimidir. Belediye, bünyesinde bulunan Mahalle muhtarıma mahallenin bir sokağına taş döküp al bu parkeleri işle diyor mu? ve hatta her mahallede bir çocuk oyun parkı var, köyde yaşayan vatandaşımla köyde yaşayan çocuklarımızın arasındaki fark ne? fark kaynaklar yetersiz ve az, artırılması şart.

Milletimizin efendisi köylerimiz, hak ettiği hizmeti hak ettiği şekilde alması için elimizden geleni var gücümüz ile yapacağız. Soğuğa rağmen bizleri yalnız bırakmayan Topallı köyü halkına, bize misafirperverliği ile kucak açan sevgili Muhtarımız Musa Yağız’a ve bu toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen partimiz 28.dönem Milletvekili Aday Adayımız Sayın Nahide Ercan’a teşekkür ederiz.

KURTLAR MUHTARININ EVİNDE

Diğer yandan, CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Kenan Gündoğdu, Kurtlar (Kaptaş) köyü Muhtarı Ekrem Akman’ın ev sahipliğinde köy halkı ile görüştü.

Vatandaşlarla sohbette bulunan Gündoğdu, ziyarete ilişkin şöyle dedi:

“Köylülerimiz le 31 Mart Yerel seçimlerine dair güzel bir sohbetimiz oldu. Yapılanları taktir ettik, eksiklikleri, yanlış uygulamaları dilimizin döndüğünce anlattık. Yapılamayanların takipçisi olacağımızı söyledik. Önceki dönem duayen muhtarım Cemil muhtarım, yine bir önceki dönem Satı muhtarım la beraber mevcut muhtarım Ekrem Akman muhtarlarımızın 3’ünün bir arada karşılayıp sıcak ilgisi, bizlere kucak açmaları bizleri çok mutlu etti.

Şahsıma eşlik eden Ereğlililer önceki dönem başkanı, önceki dönem millet vekili adayımız Noyan Keskin ve uzun yıllar partimin emektarı Yavuz Onat dostuma da çok teşekkür ediyorum.”

Öte yandan Gündoğdu. İlçe merkezine bağlı Ören Mahallesinde de Mahalle muhtarı ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.




Bu sayfayı yazdır

28.03.2024 10:12:25

Bu haber 318 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 33 kişi online
Toplam ziyaret : 76.146.099

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
366 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
573 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1586 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri