(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HARİKASINIZ KIZLAR..!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Kurtlar Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol müsabakalarına; Gazipaşa Ortaokulu (Bolu), Büyükşehir Belediyesi Zafer-Atıcılar Ortaokulu (Bursa), Küçükçekmece Tema İstanbul Ortaokulu (İstanbul), Kazım Karabekir Ortaokulu (İstanbul), Gebze Mesude İşman Ortaokulu (Kocaeli), ve Paris Ortaokulu’nun (Sakarya) yer aldığı finallere Zonguldak’ın temsilen katılan Kurtlar Ortaokulu; maçlarını A grubunda oynadı.

Aynı zamanda Kurtlar Ortaokulu Beden Öğretmeni Buğra Polat tarafından finallere hazırlanan Kurtlar ekibi, grubunda oynadığı ilk karşılaşmada Gebze ekibini 3-0 yendi.

Grubun ikinci karşılaşmasını Küçükçekmece’ye 1-0 yenilerek geçen Kurtlar Ortaokulu Kızları grubun son maçında ise Bolu ekibini 5-1 farkla yenerek grubunu 2. Bitirdi.

Statü gereği A ve B grubunda oynanan karşılaşmalar sonucu grup birincileri Küçükçekmece ile Büyükşehir Belediyesi (Bursa) takımlarının direk olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı elde ettiği müsabakalarda finallere gidecek üçüncü takım ise iki grup ikincisinin oynayacağı karşılaşma sonunda belli oldu.

Buna göre B Grubu ikincisi kazım Karabekir Ortaokulu’nun 2-1 ile geçen Kurtlar Ortaokulu, Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

Kurtlar Ortaokulu’nun katılmaya hak kazandığı ve 18 Nisan’da oynanacak Türkiye Finalleri’nin yeri ise ileriki günlerde belirlenecek.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKGÜL KUTLADI

Bu arada, Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, ilçeye sporda bir başarının daha Kurtlar Ortaokulu’ndan geldiğini belirterek, “okulumuzun Yıldız Kızlar Futbol Takımının Türkiye Finalleri kalma başarısı eğitim camiamızda sevinçle karşılanmıştır.  Bu vesile ile Okul idaresi başta olmak üzere çocuklarımızı hazırlayan Beden Eğitim Öğretmeni Buğra Polat’ı tebrik ediyor, verdikleri mücadele sonucu başarıyı elde eden öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.




Bu sayfayı yazdır

27.03.2024 18:39:19

Bu haber 595 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
27.03.2024 22:16:52
Ahmet diyor ki;

Başta Buğra hocamız olmak üzere her birinizi tebrik ederim




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.131.614

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
251 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
564 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1479 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri