(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SESLİ: ERDEMİR’İN KAPISINI ÇALACAĞIM

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski Belediye Başkanı Murat Sesli, “Göreve gelir gelmez Erdemir’in kapısını çalacağım. Diyeceğiz ki; Ey Erdemir dışarıdan işçi almayacaksın. Bunun mücadelesini nasıl verdiğimi göreceksiniz” dedi.

BASIN MENSUPLARINA İFTAR

Murat Sesli’nin dün (23 mart) programında, ilçedeki basın mensuplarına iftar vardı. Yalı Caddesindeki Seçim bürosunda basın mensuplarını ağırlayan Sesli, akşam ezanının okunması ile birlikte iftar açtılar.

Davetine katılmaları dolayısıyla basın mensuplarına teşekkür eden Murat Sesli, “Sizlerle aynı iftar sofrasında bulunmaktan son derece mutluyum. Bu seçim döneminde oldukça seviyeli bir süreç işliyor. Bunda sizlerin çok büyük payı var. Gazeteciler bizim için çok önemli. Çünkü sizler bizlerin sesini vatandaşlarımıza duyuruyorsunuz, aynı zamanda vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini de sizler sayesinde takip ediyoruz. Sizlerde sahada çalışan bizler gibi yoğun bir süreç geçiriyorsunuz. Ben tüm basın emekçilerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

“SESLİ’YE İNANIYOR VE GÜVENİYORUM”

Diğer yandan, Murat sesli basın Grubundan yapılan paylaşıma göre, İYİ Parti Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Mali müşavir Serkan Günaydın Murat Sesli’yi, yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeğinde buluşturdu.

Günaydın, davetine katılımından dolayı Teşekkür ettiği Sesli’ye hitaben, “kendisini iyi tanıyorum ve güveniyor. Birlikte yol yürümekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Murat Sesli de, 2007-2009 yılları arasındaki belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmet ve icraatları özetlediği konuşmasında, İYİ Parti olarak Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliğini kazanmaları halinde yapacaklarına ilişkin hazırladığı bazı önemli projelerden söz etti.

İKİ SESLİ İLE GİRMEYE MECBUR BIRAKTILAR

2009 Mahalli idareler Seçimleri; ardından 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde yaşadıklarını da özetleyen Murat Sesli, bu seçimlere kuzeni Murat sesli ile birlikte girmeye mecbur bırakıldığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Adalete müdahale etmeselerdi biz zaten kendi adımızla seçimlere giriyorduk. Ama adalete de müdahale ettiler, kuzenimle seçimlere girmeye mecbur ettiler. Benim sadece seçime girmemle ilgili engelim var. Onun dışında hiçbir engelim yok. 31 Mart’ta seçimleri kazandığımızda belediyeye geldiğinizde orada beni göreceksiniz. Türkiye’nin 3. Büyük partisi bizi aday yaptı. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener İç İşleri Bakanlığı yaptı. Dolayısıyla bizim hukuksuz hiçbir şeyimiz yok. Her şeyimiz hukuka uygun. Bizim önümüze engel koyduğunu zannedenler yanıldılar. Önümüze konulan engelleri halkımızla beraber ortadan kaldıracağız, sizlerin desteğiyle ortadan kaldıracağız.”

ERDEMİR’İN KAPISINI ÇALACAĞIM

Konuşmasında, ilçede kurulu Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları’na işçi alımına da değinen Murat Sesli, Karabük Demir ve çelik Fabrikaları’nı (Kardemir) örnek vererek, şunları kaydetti:

“Erdemir bizim gözbebeğimiz. Erdemir’in cefasını burada hep birlikte çekiyoruz. Ama sefasını başkaları sürüyor. Yalandan bir iki demeç verip geçiştiriyorlar. Göreve gelir gelmez Erdemir’in kapısını çalacağım. Diyeceğiz ki; Ey Erdemir dışarıdan işçi almayacaksın. Bunun mücadelesini nasıl verdiğimi göreceksiniz. Tıpkı Karabük’te olduğu gibi Erdemir’e de buranın mahallelerinde, köylerinde yaşayanlar girecek. Bizim gençlerimiz neden şehir dışında çalışmak zorunda kalıyor? Çünkü, buranın insanlarına sahip çıkan yok, haklarını savunan kimse yok. Biz insanımıza sahip çıkacağız. Kimsenin hakkını yedirmeyeceğiz.”




Bu sayfayı yazdır

24.03.2024 11:59:12

Bu haber 357 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.164.514

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
385 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
690 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1804 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri