(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İFTARLARDA VE SAHURDA; BİRLİKTE...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, üniversite öğrencileri ile iftar programı sonrası sahurda da bir araya geldi. Rektör Özölçer, Huzurevi sakinleri ile de iftar yaptı.

Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamalara göre Rektör Özölçer, önceki gün ZBEÜ Farabi Kampüsünde yer alan öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle birlikte orucunu açtı.

İftar saatinde yemekhaneye gelen Rektör Özölçer öğrencilerle birlikte yemek sırasına girdi. Ezanın okunmasıyla öğrencilerle oturarak iftarını açtıktan sonra öğrencilerden gelen soruları tek tek cevapladı, onların talep ve isteklerini dinledi.

Özölçer, yaptığı kısa konuşmada, ZBEÜ Yönetimi olarak öğrencilerle bir araya gelerek Ramazan'ın manevi atmosferini paylaşmanın huzurunu yaşadıklarını belirterek, “Ramazan’ın bereketiyle dolu bu özel günlerde öğrencilerimizle birlikte olmak bize büyük mutluluk ve enerji veriyor” dedi.

ÖĞRENCİLERLE SAHUR..

Rektörü Prof. Dr. Özölçer, bur gün sonra ise erkek öğrenci yurdundaki öğrencilerle sahur yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yurt müdürü ve personelin de katıldığı sahurda bir araya geldiği öğrencilere moral-motivasyon desteği verdi, kendilerini ağırlayan yurt müdürüne, personeline ve öğrencilerine teşekkürlerini sundu.

Öğrenciler ise bu anlamlı ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi.

HUZUREVE SAKİNLERİ İLE…

Diğer yandan, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, eşi Seran Özölçer ile birlikte Zonguldak Merkez Huzurevi sakinleri ile oruç açtı.

Farabi Kampüsü’nde düzenlenen iftar programında konuşan Rektör Özölçer, tecrübeleriyle yol gösteren huzurevi sakinleriyle bir araya gelmenin büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu dile getirdi ve toplumda büyüklere gösterilmesi gereken saygı ve sevginin önemine değindi.

 İftardan sonra Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Özölçer, onların eski Ramazan sofralarıyla ilgili anılarını dinledi. Organizasyondan büyük keyif aldığını dile getiren konuklar, Özölçer’e misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz, Zonguldak Merkez Huzurevi Müdürü Mustafa Kaya, huzurevi sakinleri ve görevlileri katıldı.




Bu sayfayı yazdır

24.03.2024 10:50:05

Bu haber 233 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.147.876

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
369 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
576 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1588 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri