(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BLOK UYGULAMA DERSİ İÇİN...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ile Zonguldak Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü arasında Sosyal Hizmette Blok Uygulama Dersi İş Birliği Protokolü imzalandığı bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Senato Salonunda gerçekleşen imza töreninde ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Zonguldak Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü Kurum Müdürü Şükran Kuyumcu arasında iş birliği protokolü imzalandı.
ZBEÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin SHB404 Sosyal Hizmette Blok Uygulama Dersi kapsamında Zonguldak Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğünde gerçekleştirecekleri uygulama sürecini düzenlemek amacıyla imzalanan protokole göre, öğrencilerin kurum içerisinde bulundukları süreçte kurum deneyimi kazanmaları ve bu deneyimleri raporlaştırmaları hedefleniyor.”

ÖZÖLÇER EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Diğer yandan, Zonguldak Teknopark’ın 2023 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ZBEÜ Rektörü ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer başkanlığında gerçekleştirildi.

Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu’nun 2023 yılı faaliyet raporunu sunması ile başlayan toplantı, gelecek hedeflerinin belirlenmesi ile devam etti. Yeni binanın tadilat işlemlerinin planlanması ve dışarıda açılacak kuluçka merkezine ilişkin planlamanın yapıldığı toplantıda, Teknopark’ın finansal durum bilgisi hakkında genel kurul üyeleri bilgilendirildi. Ayrıca, Zonguldak Teknopark A.Ş’nin sermaye artış kararı, genel kurul tarafından onaylandı.

Toplantıya dair genel değerlendirmede bulunan Rektör Özölçer, Teknopark ekosisteminin gelişmesi için çalışmalar yürütüldüğünü, bölgedeki girişimcilerin ihtiyaçlarına göre planlamalar yapıldığını ve bölgeye daha çok girişimcinin dahil olmasıyla ulusal ve uluslararası alanlarda öne çıkan ürünlerin geliştirilmesi için tüm ekosistem paydaşlarının çalışma yürüttüğünü belirtti.

Toplantıya, İl Özel İdaresi’ni temsilen Vali Yardımcısı ve Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Subaşı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Kamitoğlu, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Oktay, Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başoğlu katıldı.




Bu sayfayı yazdır

22.03.2024 15:38:24

Bu haber 147 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.131.639

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
251 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
564 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1479 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri