(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HER KITADAN BİR OKUL!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesindeki Gülüç İbrahim İzmirlioğlu İngilizce öğretmenin Nebahat Çankırılı, koordinatörlüğünü yürüttüğü proje ile ilgili bilgi vermek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül’ü ziyaret etti.

Çankırılı, Akgül’e verdiği bilgilerde; “Agents for Change “projesine seçilen okullarla ilgili her kıtadan belirlenen NASA, WWF ve LEGO tarafından yürütülen iklim değişikliği projeleri kapsamında Kdz. Ereğli Gülüç İbrahim İzmirlioğlu’nun yer aldığını, kendisinin de proje koordinatörü olduğunu anlattı.

AKGÜL TEBRİK ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akgül de, başarısından dolayı kutladığı Çankırılı ile ilgili sosyal paylaşımında şunları kaydetti:

“2023-2030 Eylem Planı çercevesinde Agents for Change “projesi için her kıtadan 1 okul seçilmektedir., NASA ,WWF ve LEGO tarafından yürütülen iklim değişikliği projeleri için 2024 yılında ilçemiz okullarından KDZ. Ereğli Gülüç İbrahim İzmirlioğlu lisesi Türkiye temsilcisi olarak seçilmiştir. Türkiye temsilcisi olarak KDZ. Ereğli Gülüç İbrahim İzmirlioğlu lisesi İngilizce öğretmeni Nebahat Çankırılr 9 Mart 2024 tarihinde düzenlenen UNICEF yetkilileriyle Uluslarası İklim Değişikliği toplantısına konuşmacı olarak katılmıştır. Kdz Ereğli ARGE birimine,Okul Yöneticilerine,ve öğretmenimize teşekkür ederim.Yerel-ulusal-uluslararası alanlarda İlçemizin eğitimine katkı sunan tüm paydaşlarımızın ,öğrencilerimizin ,öğretmenlerimizin ,okul yöneticilerimizin yanında olacağız her türlü desteği vermeye davam edeceğiz.”

AMAÇ TEŞVİK ETMEK

UNICEF, dünya genelinde çocukların ve gençlerin karşı karşıya olduğu çeşitli zorluklarla mücadele ederken, iklim değişikliğinin de onların yaşamlarını derinden etkilediğinin farkındadır. UNICEF'in iklim değişikliğiyle ilgili çalışmaları, çocukların ve gençlerin bu konuda bilinçlenmesini, korunmasını ve etkili bir şekilde mücadele etmesini hedefliyor.

2023-2030 yılları arasında yürütülecek olan UNICEF'in "Agents for Change" projesi, dünya genelinde çocukları ve gençleri iklim değişikliğiyle mücadelede aktif rol almaya teşvik ediyor. UNICEF'in vizyonu, çocukların ve gençlerin dünyayı şekillendiren önemli sorunlara aktif olarak katılmalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Projeye seçilen okullara UNICEF tarafından Mart’ta gönderilecek olan 5 hafta boyunca uygulanacak müfredat Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Lisesinde de uygulanarak, proje somut çıktıları “UNICEF” resmi web sitesi sayfasında yayınlanacak. Proje sürecinde öğrenciler, iklim değişikliği ve yarattığı sorunlar, bu sorunların çözümleri ile ilgili fikirlerini uluslarası platformda ifade etme fırsatını bulacaklar.




Bu sayfayı yazdır

14.03.2024 14:27:20

Bu haber 401 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.208.250

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
519 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
715 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri