(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TÜRK METAL'E GİTTİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, 31Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında, İlçedeki Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Altan Kalfa’yı ziyaret etti.

Murat Sesli Basın Grubundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan ve Eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli ile partinin Belediye Meclis Üyesi adayları, sendika binası girişinde Sendika yönetimi tarafından karşılandı.

İYİ Parti Belediye Baykan Adayı Murat Sesli, uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ancak geçtiğimiz ay yaşamını yitiren Türk Metal Genel Başkanı Pevrul Kavlak’a bir kez daha Allah’tan Rahmet, Türk Metal camiasına başsağlığı mesajında bulundu.

Eski Ereğli belediye Başkanı Murat Sesli de, aynı dileklerde bulunduğu konuşmasında, sendikada gösterilen ağırlamadan dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Murat Sesli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oluşturdukları Belediye Mecyis Üyesi Adaylarının ‘Erdemir Ağırlıklı’ olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

“Ekibimizle beraber sizlere baş sağlığı ziyaretine geldik. Erdemir ağırlıklı bir meclis üyesi adayı listemiz var. Sayın Murat Sesli zaten üyeniz. 2007-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım. O günkü şartlarda Erdemir ile diyaloglarımız muhteşemdi. 13 yıldır yapılan festivallerde Erdemir’e hiç ödül verilmemişti. Biz göreve gelir gelmez, 14 ve 15’inci festivallerde Erdemir’e Sevgi Barış ve Dostluk ödülü verdik. Erdemir Ereğli’siz, Ereğli, Erdemir’siz olmaz. Ereğli’de bizim, Erdemir’de bizim. Binlerce insan buradan emekli olmuş, ekmeğini yemiş ve hala devam ediyor. Erdemir'in gücü inkar edilemez ve birçok insan yetiştirdi.”

KALFA BAŞARI DİLEDİ

Türk Metal Şube Başkanı Kalfa da ‘Kazananın Karadeniz Ereğli olması” dileğinde bulunduğu konuşmasında, şöyle dedi:

“Çıktığınız bu yolda hepinize başarılar dilerim. Ekibinizde abilerim, ablalarım var, çok yakından tanıdıklarım var. İnşallah muvaffak olursunuz. Sonuçta herkes Ereğli’ye bir şey katmak istiyor. Bu işler zor ve meşakkatli işler. Sizler taşın altına elini koyan insanlarsınız. İnşallah Ereğli kazanır.”




Bu sayfayı yazdır

13.03.2024 23:46:16

Bu haber 269 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.213.118

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
526 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
718 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2031 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri