(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FESHANE ŞENLİKLERİNİ HATIRLATTI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti Seçim Bürosunda vatandaşlara İftar emeği ikramında bulunuldu.

Eski Belediye Başkanı Murat Sesli, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Murat Sesli ve İYİ Partili Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte, partinin Yalı Caddesindeki Seçim bürosunda, Ramazan Sofrası oluşturdu.

Eski Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, yaklaşık 1000 vatandaşın katıldığı iftarda yaptığı konuşmada, Ramazan Ayının ülkeye, Ereğli’ye ve İslam Alemine hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak, şunları kaydetti:

“Mübarek Ramazan Ayı’nın ilk gününde ekibimiz ve halkımız ile beraber manevi bir ortamda aynı sofrada buluşmak ve dualarda buluşmak gerçekten çok güzel. Birliktelik bizim için çok değerli. Ramazan Ayı boyunca da İYİ Parti seçim ofisinde iftarlarımız olacak. Tüm halımızı beklerim. Belediye başkanlığım döneminde her mahalle de iftar yapıp, ardından feshane şenliklerinde eğleniyorduk. O günleri o kadar çok özledik ki; inşallah bir sonraki Ramazan ayında yine her mahallemizde iftar programımız olacak. Şimdiden bunu da duyurmuş olalım. Ben bu vesile ile tüm Kdz. Ereğlili hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.”

Eski Belediye Başkanı Sesli, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Murat Sesli ve Belediye Meclis üyeleri, daha sonra vatandaşlarla aynı sıraya giderek yemeklerini aldılar, aynı sofraya oturarak iftar açtılar.




Bu sayfayı yazdır

12.03.2024 08:33:52

Bu haber 535 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.212.458

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
526 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
718 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2031 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri