(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

OYLAR GÜLÜÇ’ÜMÜZÜN MEHMET’İNE

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, Belediye Başkanı seçilmesi halinde Gülüç Beldesine yakışır bir Kapalı Pazaryeri projesini hayata geçireceğini söyledi.

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, 31 Mart Mahalli İdareler (Yerel) Seçimleri kapsamında, beldede kurulan pazaryerinde esnaf, üretici ziyaretlerinde bulundu.

Burada alışverişe gelen belde yaşayanlarıyla da görüşüp, sohbetlerde bulunan Mehmet Göktekin, pazaryerinin mevcut hali ile satıcıya da alıcıya da ‘çile oluşturduğunu’ savundu.

Gülüç’ün çok daha güzel ve modern bir pazaryerine ihtiyacı olduğunu anlatan Mehmet Göktekin, şunları söyledi:

KAPALI PAZAR YERİ SÖZÜ VERDİ

“Ne yazık ki beldemizdeki pazaryeri ne esnaflarımıza, ne üreticimize ne de halkımıza yakışır şekilde değil. Esnafımız kendi imkanları ile kurduğu çadır ve açtığı tentelerle yazları sıcaktan, kış aylarında ise olumsuz hava koşullarından korunmaya çalışıyorsa da, aynı imkanlar Gülüç halkımız için geçerli değil. Özellikle yaz aylarında aşırı sıcaklardan etkilenen Gülüç halkımız, kış aylarında da yağmurlu havalardan olumsuz şekilde etkileniyor. Bu amaçla hazırladığımız projelerimiz arasında beldemize güzel bir kapalı pazaryeri kazandırmayı planlıyoruz. Halkımızın vereceğine inandığım oyları ile Belediye Başkanı seçildiğim taktirde Belediye Meclis Üyesi ekibimizle alacağımız kararlar arasında ilk sıraları Kapalı Pazaryeri oluşturacaktır. Halkımıza bunun sözünü veriyoruz.”

CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, görüşerek sohbetlerde bulunduğu, yaşlıların ellerini öptüğü ziyaretlerinde vatandaşlardan kendisine oy vererek destek olmalarını istedi.

Çok sayıda vatandaşın da, “Gülüç’ümüzün Mehmet’ine oy vermeyeceğiz de kime vereceğiz” dediği duyuldu.




Bu sayfayı yazdır

11.03.2024 22:46:16

Bu haber 545 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.442.059

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
959 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1116 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2124 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri