(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

LANSMANDA AÇIKLADI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, belediye başkanı seçilmesi halinde ekmeğin 5 liradan satışa sunulacağını bildirdi.

Sezer, Gülüç beldesindeki Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen “Lansman ve Proje Tanıtım Toplantısı”, Atatürk’e ve şehitlere hitaben saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okunması ile başladı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, burada yaptığı konuşmada, Sezer’e başarı dileğinde bulunarak, “Hemşerilerimizin tebessüm eden yüzlerinden enerjimizi aldık. Kdz. Ereğli için Zonguldak'ımız için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili seçilmesi ardından Ereğli’ye kısa zamanda birçok yatırımı getirdiklerini ve Sezer ile birlikte Ereğli’yi daha da üst seviyelere taşıyacaklarını ifade etti.

Belediye başkanı Halil Posbıyık’ın seçim öncesi vadettiği bulunduğu projelerinin kataloglarda kaldığını hatırlatan Bozkurt, “Belediye başkanlığı süresince hiçbir hizmet yapmamış olan Posbıyık, tekrar seçildiği takdirde bu saatten sonra hiçbir şey yapmaz” diye konuştu.

İYİ Parti adayı Murat Sesli ile ilgili, görüşlerini de aktaran Bozkurt, şunları kaydetti:

“Seçim sahnesinde yer alan Eski Belediye Başkanı Murat Sesli mi aday? Yoksa kuzeni olan Murat Sesli mi? Bu halkı kandırmacan başka bir şey değil! Sesli konuşmalarında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kıyaslamalarında bulunuyor. Oysaki Cumhurbaşkanımız okuduğu bir şiir ile yargılanmıştı, Sesli ise çok daha farklı bir yargı sürecinde. Cumhurbaşkanımız ile kendisini kıyaslaması bile büyük bir yanlışlıktır. Gerçek Sesli çıksın konuşsun bunları.”

SEZER, SLAYT EŞLİĞİNDE PROJELERİNİ SUNDU

Sezar, kalabalık partilinin alkışları ile çıktığı kürsüde yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta seçimleri kazanmaları halinde hızlı bir çalışma temposuna gireceklerini dile getirerek, şöyle dedi:

“Enerjimle, azmimle Makamda oturan değil, sahada çalışan başkan olacağım! Milletvekillerimizle birlikte, İktidarın da gücüyle, şehrin eksiklerini hızla tamamlayacağız. Kaybolan yıllar için artık hızlanma zamanı, çünkü kaybedecek 5 yılımız yok! Bu nedenle hangi partiden olursa olsun, hangi siyasi görüşten olursa olsun, ortak sevdası Kdz.Ereğli olan herkesin başkanı olacağım.

5 yıldır şehre bir şey vermeyenlerin, sizlerin bana verdiği destekten dolayı tedirgin olduğunu biliyorum.  Korkuları öyle hal almış ki, şimdi benimle ilgili yalan algı yapma yarışına girdiler. Bende vatandaşı kandırmak yok! Söz verip te yapmamak yok! Tehdit etmek yok! İftira atmak yok! Zorla para toplamak yok! Rüşvet yok!  İnsanların üzerine baskı kurmak yok! Ne var bende! Bende disiplin var! Prensip var! Cesaret var! Halkı kucaklamak var! Gerçek sevgi var, saygı var! 31 Mart’a kadar durmadan, yorulmadan, kapı kapı, eş, dost, arkadaş, kardeş, komşu kim varsa ulaşacağız. Ereğli’ye; 5 yıldır çivi çakmayanların, yalan algısıyla kaybedecek 5 yılımızın olmadığını anlatacağız.”

İŞTE PROJELER

Ak Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, aralarında “Ekmeğin 5 liradan satılacağına” dair vaatlerinde bulunduğu projelerini şöyle sıraladı:

-KENT MEYDANI

-SAHİL PROJESİ

-TEKNOPARK BİLİM, İNOVASYON EĞİTİM VE ARGE MERKEZİ

-BOTBAŞI ALEMDAR KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ

-DÜĞÜN SALONLARI

-KAVAKLIK KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI

-MODERN PAZARYERİ PROJESİ

-HALK EKMEK SATIŞ NOKTALARI (Ekmek 5TL’den satılması)

HER HANE İÇİN 5 METREKÜP SU BEDAVA

-BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİ’NİN TAMAMINDA ÇAY 2.5TL

-YEMATİK-PETMOBİL (Sokak Hayvanları için)

-KANTİNBONUS (Asgari ücret ve altında geliri olan ailelerin ilk, orta ve lise’de öğrenim gören çocuklarına günlük kantin masraflarının karşılanması)

-KIRTASİYEBONUS ( Asgari ücret ve altında geliri olan ailelerin, ilk, orta ve lisede öğrenim gören çocuklarının eğitim-öğretim başındaki tüm kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması).




Bu sayfayı yazdır

11.03.2024 12:19:50

Bu haber 281 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
11.03.2024 19:55:02
Hikaye diyor ki;

Bunlar milleti 5 liraya muhtaç edip 5 liraya ekmek vermeyi vaad olarak millete satıyorlar ama bu millet bu kadar ucuz değil.
11.03.2024 15:01:58
muhittin sürmene diyor ki;

ekmek 5 Lira mı olacak Şehirdeki fırıncı esnafının diyeceği bir şey var mı bu vaat için
11.03.2024 14:47:39
TC VATANDAŞI diyor ki;

AH BE İBRAHİM ŞEHRİ GENİŞLTECEĞİM HALEN KÖY GİBİ GÖRÜNEN MAHELLELERİ MODERNİZE YAPACAĞIM ACİL İHTİYAÇ OLAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ KURACAĞIM HEM MİLLET KAZANACAK HEM DE BELEDİYE KAZANACAK DEYİVERSEYDİN EVET KİRACILARDAN 3 AY KİRA ÖDEMEYEN DİREK TAHLİYE OLACAK OLMADI BELEDİYE ZABITA MÜHÜRLEYECEK TÜM MASRAFLAR KİRACIDAN ALINACAK ÖNCEKİ HATALAR OLMAYACAK PAZAR YERİ ÇOĞU MAHELEYE YAPILACAK HATTA ÖNCEKİ DÖNEMDE OLDUĞU GİBİ TANSA UYGUN GIDALAR SATACAK BELEDİYE YADA AK PARTİ HEMEN YAPAR MARKET KOPARATİFLERİ HER MAHELLEYE KURDURACAĞIM BAZI MAHELLELERDE 5 TANE BİLE OLABİLİR DESEYDİN......




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.134.167

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
256 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
565 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1480 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri