(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SÖNMEZ KADINLARA GÜN DÜZENLEDİ

Zonguldak’ıın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, AK Parti Belediye başkan Adayı Kerim Sönmez, Kadınlar günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Sönmez’in seçim bürosundan .yapılan yazılı açıklamaya göre, Beldedeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirilen etkinlikte konuşan AK Parti Gülüç belde Başkanı İsmail Yılmaz, şiddetin olmadığı, saygının-sevginin olduğu bir ortamın yaşanması için var güçleriyle çalışmaya ve mücadeleye devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Gerçekten; siz, elleri öpülesi anneler, Cennet annelerin ayakları altındadır rütbesine mashar olmuş kişilersiniz ve sizi alkışlıyorum. İnanın siz olmazsanız hayat olmaz. Sizin değeriniz ölçülmez. Evde eşlerinizin kahrını çekip seçim çalışmasında da parti için kapı kapı gezip tekrar evinize dönüp ev işlerini yapıyorsunuz. Ben, partim ve teşkilatım adına size sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

SÖNMEZ HER KADINDAN 2 OY İSTEDİ

AK Parti Gülüç beldesi Belediye Başkanı Kerim Sönmez ise salondaki her bir kadından 2 oy getirme sözü istediği konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Onur duyduğumuz, sevgili bayanlar, kardeşlerim Gülüç’ün gülleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutlarken hepinizi saygı ile selamlıyorum. Bir mücadelenin içine girdik. 33 yıl belediyede görev yaptıktan sonra önce Allah’a sonra size güvenerek yola çıktık. Belediyenin hemen hemen her kademesinde görev yaptım. Belediyeciliği, Gülüç halkının belediyeden beklentilerini biliyorum. Biz dersimize iyi çalıştık ve çok iyi bir ekip kurduk. Hepsi sevilen ve alanlarında uzman arkadaşlarımızdır. İktidarın gücünü arkamıza aldığımızda ki bu gerçekleşecek; bugün buna bir kez daha inandım. Gülüç’te çözemeyeceğimiz problem, yerine getiremeyeceğimiz hizmet olmayacaktır.

Sevgili kardeşlerim: Aslında siyasi bir mücadele olarak yürümek ile birlikte bizim mücadelemiz bir onur mücadelesi haline geldi. Baskı, şantaj ile siyasi tercihleri belirlemek isteyen bir anlayış ile karşı karşıyayız. Bu mücadele sadece AK Parti ve bizim ekibimizin mücadelesi değil. Bu onur ve insanlık mücadelesidir. BU mücadele bizimle birlikte olmaya varmışınız? (salonda ‘varız’ sesleri duyuluyor) O zaman bizden bir söz almak istiyorum. Bu onur mücadelesini kazanabilmek için hepimizden en az 2 oy getirmenizi istiyorum. Bu salonda en az 800 bayan kardeşimiz var. Bu belediyeyi kazındık demektir. Siz başımızın tacısınız. Sizin eliniz değdiği zaman her şey daha güzel oluyor. Her şey yeşilleniyor, her şey bereketleniyor. Bu her alanda olduğu gibi siyasette de böyledir. Bunu Gülüç’te ispatlamaya var mısınız? Tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum.” 

Salonu dolduran yüzlerce kadın, konuşmaların ardından, DJ eşliğinde gönüllerince eğlendi.




Bu sayfayı yazdır

10.03.2024 10:56:12

Bu haber 288 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.134.179

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
256 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
565 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1480 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri