(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BOZKURT: İYİ PARTİNİN GERÇEK ADAYI KİM?

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Hamzafakıhlı ve Topçalı Mahallelerinin ihtiyaçları arasında Sağlık Ocağı’nın ve çocuklar için Oyun Alanları’nın olduğunu, 1 Nisan’dan sonra bu ihtiyaçların, giderilmesi konusunda ilk önceliği vereceğini belirtti.

İbrahimSezer’ ın sosyal paylaşımından yapılan yazını açıklamaya göre, Sezer, beraberinde AK Padti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt Ak Parti İlçe Başkanı M. Mücahit Andiç ve Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri ile Hamzafakıhlı ve Topçalı Mahallelerinde ‘Halk Buluşması” gerçekleştirdi.

Mahalle halkına, seçilmesi halinde yapacaklarını anlatan Sezer, şunları kaydetti:

“Ben Belediye Başkanı olduğum zaman, sizler şimdiye kadar gördüğünüz belediyecilik hizmetleri ile bizden sonraki dönemde aldığınız hizmetleri karşılaştırdığınızda, hizmet farkını göreceksiniz.  Bu hizmet anlayışımız ile “Gerçek Belediyecilik” nasıl yapılırmış göreceksiniz. Topçalı ve Hamzafakıhlı Mahalleleri gerçek hizmeti bizimle görecek. Bundan şüpheniz olmasın.”

Milletvekili Bozkurt da, vekilliği döneminde Ereğli’ye kısa zamanda birçok yatırımı getirdiklerini anlatarak, şöyle dedi:

“Başkan Halil Posbıyık seçimden seçime elinde onlarca projelerin içerdiği katalogla sahneye çıkıyor. Bunların kaçı yapıldı sormak lazım. Geçen yıl Topçalı ve Hamzafakıhlı Mahallerinde bir sel olayı yaşanmıştı. Bizler bu sel felaketi esnasında hemen sizlerin yanına koştuk. Ama mevcut Belediye Başkanı Halil Posbıyık festivalini bırakıp gelemedi. Bu tür yaşanan Doğal Afetlerde belediyeler öncelikli olarak halkın yanında olmalı. İnşallah bu tür doğal afetler ile karşılaşmayız. Yaşanır ise bizim Belediye Başkan Adayımız İbrahim Sezer ve ben dün olduğu gibi yine sizin yanınızda olmaya söz veriyoruz.”

“İYİ PARTİ’NİN GERÇEK ADAYI KİM?”

Milletvekili Bozkurt, İYİ Parti’nin Adayı olan Murat Sesli’nin kafaları karıştırdığını ileri sürdüğü konuşmasında şunları söyledi:

“Eski Belediye Başkanı Murat Sesli mi aday? Yoksa kuzeni olan Murat Sesli mi? Bu halkı kimse kandırmasın! Ereğli tarihinde böyle bir adaylık görülmemiştir. Gerçek Murat Sesli belediyeyi yönetmeyecek. Mevcut gösterilen aday hiçbir yerde yok. Açıklama yok, sahneye çıkıp konuştuğu yok. Bu halkın kafasını karıştırmaktır. İyi Parti’nin aday gösterdiği Murat Sesli eski belediye başkanlığı yapmış kişi değildir.”

Mahalle ziyaretinde Sezer’e çiçek veren vatandaşların fotoğraf çektirdikleri gözlendi.




Bu sayfayı yazdır

9.03.2024 08:59:08

Bu haber 505 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.436.449

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
956 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1113 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2122 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri