(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇÖPLER NEDEN TOPLANMIYORMUŞ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, “14 yıl önce belediyeye katılmış olan Ören’e Belediye Başkanı olarak, çamur deryası olan bu yolundan gelsem, oy istemeye ben şahsen utanırım” dedi.

Sezer, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ile birlikte Ören Mahallesinde düzenlenen seçim mitinginde yaptığı konuşmada, mahalle halkının beklentilerini iyi bildiğini söyledi.

Miting alanına gelirken yolda oluşan ve parlayan çamur deryasını gördüğünü belirten Sezer, şunları kaydetti:

“14 yıl önce belediyeye katılmış olan Ören’e belediye başkanı olarak gelsem ben şahsen utanırım. Bu mahallenin fiziki yapısı Ören Halkı’na hiç yakışır değil. Size yalan vaatlerde bulunmayacağım. Biz geldiğimizde özellikle Aşağı Ören dahil olmak üzere size yakışır bir mahalle gerçekleştireceğiz. İkinci olarak Doğalgaz gelmesi konusunda vekilimiz ile çalışmalarda bulundum. Belediye başkanının dediği gibi eğer sorun çelik borusu ise vekilimiz buraya yarın tırlar dolusu çelik boruyu aktarır. Problemleri biliyoruz dedik. En çok sorun teşkil eden mahallelerden birisi Ören. Biz bu sorunların üstesinden en kısa zamanda geleceğiz, doğalgaz bizim dönemimizde gelecek.”

ÇÖPLER NEDEN TOPLANMIYOR BİLİYORMUSUNUZ?

AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, mahale halkının “çöplerin toplanmamasından” şikayet ettiklerini hatırlatarak, “Niye toplanmıyor biliyor musunuz? Belediye temizlik personeli şoförleri son günlerde CHP seçim arabalarının şoförlüğünü yapıyor. Temizlik işçileri CHP’nin seçim bürolarını temizliyor. Bilgimiz var, becerimiz var, milletvekilimiz var, teşkilatlarımız var. Biz sizin hak ettiğiniz en güzel hizmeti yapacağız” diye konuştu.

SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİ YALAN

Milletvekili Bozkurt ise bir gün önce Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın mahallede yaptığı konuşmada söylediklerine dikkat çekerek, şöyle konuştu:

“Arkamızdan atıp tutmuş, hepsi yalan. İlçe başkanı olduğumdan bugüne kadar Ören için belediyenin sorunu olmasına rağmen bizler elimizden gelen her çabayı göstermeye çalıştık.

Sorunlarını hep ele aldık. Ereğli’mizin her bölgesinde hizmet adına çalışmalarımız var. 9 aydır yaptıklarımız Ereğli Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık’ın 25 yılda yaptıklarından bin kat daha fazladır. Posbıyık Doğalgaz konusunda suçu bize atıyormuş, o zaman neden 14 yıldır bu bölgenin revizyon çalışmalarını yapmadın? “25 yılı bırakıyorum da son 5 yıldır belediye de var mıydın, yok muydun belli değil.  Düğün dernekte yoktun, cenazede yoktun, vatandaşın sorununda yoktun. Sen bu saatten sonra nerede olacaksın.

FESTİVALLER ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

25 yaşında, 30 yaşında olan gençlerimize bu geçen zamanda Ereğli’de değişen ne gördünüz diye sorsak, koca bir hiç diyecekler. Onun için sadece Festival. Evet festivalde olacak. Bunu İbrahim Sezer ile çok daha güzel şekilde yapacağız.”

Bozkurt, Diş hastanesi, doğalgaz çalışması, Üniversite Kampüsü, Kaymakamlık ve Emniyet binaları gibi bir çok hizmeti İbrahim Sezer ile birlikte hareket ederek yaptırdıklarını, Belediye Başkanı seçilmesi halinde çok daha güzel çalışmalara imza atacaklarını sözlerine ekledi.

ANDEÇ: BERABER ÇÖZECEĞİZ

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç de, Ereğli'nin son 5 yılda her geçen gün geriye gittiğini, bölgenin hiçbir belediyecilik hizmetinden faydalanamadığını dile getirirken, “Ören hem hizmet alamadığı gibi her geçen gün geriye gitti. Genel başlıklarla verecek olursam şehrimizin imar sorunu var, trafik sorunu var, şehrimizin alt yapı sorunu var. Ama bu şehrin en büyük problemi 80 yaşındaki belediye başkanıdır. Allah nasip ederse bu büyük problemi siz çözeceksiniz diğer problemleri de 31 Mart akşamından sonra İbrahim Sezer başkanımla, milletvekilimizle beraber bizler çözeceğiz “şeklinde konuştu.

Kalabalık mahalle halkının izlediği mitingde zaman zaman İbrahim Sezer’e sevgi gösterilerinde bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

7.03.2024 12:42:51

Bu haber 536 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
08.03.2024 09:50:55
Çilek Kenti diyor ki;

Şu kullandıkları çirkef dilden bir türlü kurtulamıyoruz. Yine boş konuşmuş kendisi...




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.433.892

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
955 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1111 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2121 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri