(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

REKTÖR ÖZELÇER'İN ZİYARET TRAFİĞİ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü İsmail Hakkı Özölçer’e ziyaretlerde bulunulduğu bildirildi.

Üniversitenin yazılı açıklamalarında şunlar kaydedildi:

ERDEMİR GENEL MÜDÜRÜ PEKER’İN ZİYARETİ

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e ziyarette bulundu.

Özölçer, Genel Müdür Peker, Erdemir Grup Kurumsal İletişim Direktörü Ayper Topçu ve Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa’yı makamında ağırladı.

Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Servet Karasu ile Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz de yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, konuklarıyla bir süre sohbet etti. Erdemir Genel Müdürü Peker ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkürlerini sundu.

COŞKUN’UN ZİYARETİ

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret etti.

Coşkun’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, konuğu ile bir süre sohbet etti. Coşkun ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür etti.

HUZUREVİ SAKİNLERİ

Zonguldak Huzurevi sakinlerinden Mesut Ertürk, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret etti. Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Zonguldak Huzurevi sakinlerinden Mesut Ertürk, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e ziyarette bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Özölçer, Mesut Ertürk ile bir süre sohbet etti. Mesut Ertürk’ün nazik ve anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Özölçer, Ertürk’e sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür temennisinde bulundu.

ÖZÖLÇER’İN YALÇINKILIÇ ZİYARETİ

Diğer yandan ZBEÜ Rektörü Özölçer ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalınkılıç, Rektör Özölçer ile bir süre sohbet etti. Rektör Özölçer ise misafirperverliğinden dolayı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’a teşekkür etti.

Ziyaretlerde karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.




Bu sayfayı yazdır

6.03.2024 13:03:14

Bu haber 230 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.214.902

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
528 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
718 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2031 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri